Mr. Porter på gaden

Februar 2015 ejes af Kanye West

Ovenskriften siger alt. Februar 2015 ejes af Kanye West. Igår præsenterede Yeezy sin første kollektion i samarbejde med adidas Originals ved New York Fashion Week. Samarbejdet har stjålet samtlige modesites fokus igennem den seneste periode. Kollektionen bød på lange frakker, bomberjakker og oversized trøjer, hvor de militære referencer stod klart frem. Kollektionen i sig selv var ærlig talt ikke noget at skrive hjem om, men selvfølgelig er det svært ikke at kaste lidt kærlighed efter den omtalte og mega hypede high-top sneaker adidas Yeezy Boost.

Nedenfor kan du se et udsnit fra den nye kollektion og få et indblik i ugen der er gået i Yeezyland

Kanye-West-Yeezy-adidas-backstage-04-960x640adidas Originals x Kanye West YEEZY SEASON 1 - Runwayadidas Originals x Kanye West YEEZY SEASON 1 - RunwayYeezy-Show-Fall-Winter-2015-Sneaker-Preview-01-960x640

Og en mere teknisk præsentation af den absolut mest hypede sneaker

Men selvom Kanye West formår at skabe hype omkring sig, bliver det nok aldrig hans designs, der kommer til at begejstre mig mest. Hans sind, selvtillid, humor og absolutte opfattelse af at han må være en gud, er derimod altid fornøjelig at følge med i. Som alle ved, afbrød Yeezy bl.a. Taylor Swifts tale ved MTV Video Awards tilbage i 2009, da Beyonce ikke vandt. Under Grammys i weekenden var scenariet det samme. Beck vandt foran Beyonce, men denne gang stjal Kanye West rampelystet på en lidt mere humoristisk måde. Se med her, og bid særligt mærke i Jay Z flotte fjæs.

Manden forstår virkelig at stjæle rampelyset. Det samme gjorde han under et interview efter showet, hvor snakken faldt på både hans stunt på scenen, hvor hele musikindustrien får en seriøs opsang. Samtidig ønskede Kanye bestemt også at positionere sin holdning til stil, couture og æstetisk. Spørg bare E! Værsgo’ Her får du et fire minutter langt interview med Mr. West, der næsten ender i monolog. Mon han elsker at høre sin egen stemme?

Og når man som Kanye West netop har skiftet Nike ud med Adidas, kan man ligeså godt forsøge at præge sine fans til at gøre det samme. På vej hjem fra Grammys tilbød Kanye West en fan et par spritnye Yeezy sneaks, hvis hans kære fan smed sine Nike sneakers i skraldespanden.

Herligheder fra Kanyes side er der nok af. Vi glæder os allerede til mere fra ham.

Og indtil da, lad os afslutningsvis slutte af med en sang, hvis titel uden tvivl går igennem hovedet på manden hver evig eneste dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. Porter på gaden