Politik og sneakers hos Eytys

S.T.VALENTIN x Rains kickstarter nyt interessant koncept

I Århus finder du en af DK’s aller stærkeste herretøjsbutikker. Siden 2008 har de forsynet de kræsne modemænd med nøje udvalgte varer fra et udsnit af markedets stærkeste brands . Der er naturligvis tale om S.T.VALENTIN, og de skyder snarligt gang i et yderst interessant koncept. Konceptet opererer under navnet “A Gentlemans Collab” og bunder i en altoverskyggende vision om at fortolke den moderne gentleman med butikkens syn på mode. Et syn, der kombinerer klassiske dyder og manerer med en moderne og aktuel fortolkning. Første skud på stammen i konceptet “A Gentlemans Collab” er i samarbejde med Rains. S.T. VALENTIN har kreeret designet, og Rains har leveret materialerne. Det byder i første omgang på to vandtætte weekendtasker, der kan erhverves fra den 6. marts og samtidig er en eksklusiv del af Rains SS15 kollektion. Begge tasker er belagt med en matsort vandtæt overflade som man kender fra Rains’ regnfrakker – én model i en gennemført sort nuance, hvor den anden har et frækt slangeprint. S.T.VALENTINS identitet skinner tydeligt igennem, og Nikolaj Valentin, der ejer S.T.VALENTIN sammen med Steffen Larsen, udtaler følgende om konceptet;
“Vi har hele tiden gang i nye projekter, som tager vores tid. Men vi må for alt i verden ikke glemme, hvor vi kommer fra. Med Rains-samarbejdet sørger vi for at holde fast i vores oprindelse, vores historie og identitet. Samtidig er det bare en fantastisk mulighed for at skabe noget originalt sammen med et brand, vi har stor respekt for, og som er anerkendt internationalt”

“A Gentlemans Collab” er kommet for at blive, og du kan se forvente dig meget mere i fremtiden;
“…Målet er at kollaborere med brands, der deler den samme grundlæggende filosofi. Rains er et godt eksempel, og vi er allerede nu ved at støbe fundamentet til flere interessante og meningsfulde collabs” siger Steffen Larsen.

På fredag den 6. marts kl 17.00 lanceres de to sprøde weekendtasker i butikken i Guldsmedegade, og du er inviteret. Tilmeld dig eventet lige her. Samtidig vil taskerne blive frigivet til køb på S.T.VALENTINS egen webshop, ligesom de også kan købe hos Rains til 749,-

rainsxstvalentin-1-www.stvalentinshop.com rainsxstvalentin-2-www.stvalentinshop.com rainsxstvalentin-3-www.stvalentinshop.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Politik og sneakers hos Eytys