Sommerlige slip-ons fra Vans

11 ting jeg ønsker mig denne uge!

Solen skinner fra en skyfri himmel og forårsfornemmelserne kan for alvor få frit spil. Det indbyder selvfølgelig til en forandring på beklædningsfronten, hvor de lettere materialer og lyse farver efterhånden kan erstatte de tunge tweed blazere og lange uldfrakker. Forårsfornemmelserne præger da også denne uges ønskeseddel, hvor lyse suits, hvide canvas sneakers og lækre shades er iblandt ønskerne, hvor en punket læderjakke også har sneget sig med. Lad os komme igang.

Art Comes First // Avec ces Freres bikerjakke til 5699,- hos Storm
Endelig er den her. Den ultimative bikerjakke kreeret af de stilsikre gutter fra Art Comes First. Med en smal silhuet, en klassisk front, og ikke mindst en detaljefyldt ryg, er denne bikerjakke uden tvivl sæsonens numero uno. Det er punk tailoring for alle pengene, og den fungerer perfekt som alternativ til blazeren såvel som overgangsjakke eller blot med en t-shirt under.
jacket-avec-ces-freres_avec-ces-freres_coats-jackets_storm_1 jacket-avec-ces-freres_avec-ces-freres_coats-jackets_storm_3

Skærmbillede 2015-03-12 kl. 15.21.52

Gant Rugger Suit til ca. 4200,- hos Gant eller i Gant Rugger i København
Gant Ruggers ukonstruerede blazere er i en klasse for sig, og ligeså er deres smarty pants. I brandets SS15 kollektion finder vi et let og sommerligt suit i en lys blå nuance, der byder sæsonens lunere stunder velkommen med materialekombinationen i bomuld og hør. Sættet er afslappet på en elegant facon, der gør det aktuelt til en t-shirt og hvide sneakers (som på billedet) såvel som slips, skjorte og lædersko.

LOOK 19

Skærmbillede 2015-03-12 kl. 15.42.07

Jack&Jones t-shirt til 199,- hos Jack&Jones
Jack&Jones har lavet en super cool og detaljefyldt langærmet t-shirt, der endda har fået tilført ekstra længde og en fræk krave. Er man legesyg nok, kan t-shirten sagtens erstatte skjorten under dit jakkesæt og give det formelle en rå og kæk kontrast.

12097330_Black_472865_001_ProductLarge 12097330_Black_472865_002_ProductLargeNeckercheif hos ASOS til 30,-
Når det bliver for meget med slipset, men man stadig ønsker at være pyntet om halsen, er denne neckercheif fra Asos perfekt. Smid det lille silkeklæde under skjortekraven eller rock det med t-shirten under en blazer som det gøres hos Euroman. Herunder ses modellen Tommy Lee Winkworth og moderedaktør Frederik Lentz Andersen. (2. billede fra IG: tommyleewinkworth)

image1xxl10802813_740810515998945_23939683_n

Eytys canvas sneakers til ca. 800,- hos Trés Bien
Skyfri himmel er synonym med hvide sneakers, og især dem i canvas. Eytys med den overdimensionerede sål og letgenkendelige lilla strop i hælen er markedets sejeste. No doubt. Med Mother fra Eytys er man sikker på at sparke foråret godt igang.

Skærmbillede 2015-03-12 kl. 14.16.27

Acne Studios skjorte til ca. 2000,- hos Mr. Porter 
Det er svært ikke at forelske sig i denne kortærmede sag fra Acne Studios. Skjortens cut er cool og afslappet, ligesom kraven peger en smule mod natskjorten. Det hele toppes naturligvis af de navy striber, der løber over maven. 
509945_mrp_fr_l 509945_mrp_in_l

Ray-Ban til 1500,- hos Dr. Adams
Selvfølgelig skulle der også et par shades på listen. Jeg går med min John Lennon ting og foretrækker dem runde i denne sæson. 
Skærmbillede 2015-03-12 kl. 14.45.51

A.P.C backpack til ca. 1400,- hos Trés Bien
De maskuline håndtasker og totes er dope. Men helt ærligt, det kan godt blive en smule anstrengende at bære rundt på en tætpakket bag i en hel dag. Derfor er det godt, at backpacken er et fremragende alternativ. Og især denne fra franske A.P.C.. I en seersuckerlignende bomuldskvalitet har vi den perfekte forårs-og sommertaske.

acc_006_3 acc_008_2

Calvin Klein denimjakke til ca. 1500,- hos Calvin Klein
Der er efterhånden blevet prædiket en del denim her på siden. Derfor skal der naturligvis også en lys blå sag på denne uges ønskeseddel. Denne er fra Calvin Klein og har fået en super cool vask og har skjulte knapper.  
download (1) download

Diesel JOGGJEANS til ca. 2000,- hos Diesel
Diesel gør det muligt at se cool og velklædt ud i et par jeans, der føles som et par joggers, der kun bør rockes derhjemme en afslappende søndag formiddag. Joggjeans er en hybrid, der gør alt godt for dig. Umiddelbart ligner det jeans, men så snart man trækker i dem forelsker man sig. Det er næsten for lækkert!
36602315wm_13_f 36602315wm_13_r

 

H&M poplinskjorte til 179,- hos H&M
Beckham har valgt klassikere hos H&M og iblandt disse var poplinskjorten at finde. Som Beckham siger, så er det enkeltheden og stilsikkerheden, der kendetegner den tidsløse poplinskjorte, der er uundværlig i garderoben. Og lige netop derfor hører skjorten hjemme på listen.
hm-david-beckham-modern-essentials-spring-2015-3-560x840

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerlige slip-ons fra Vans