De velklædte danske mænd #2

Camoufleret Supreme x Vans

Der er de der brands, der bare ikke kan sættes en finger på. Vans er ét af dem. Ingen burde nogensinde have et problem med den ikoniske canvas-skomager, der altid giver dig anvendelig kvalitetssneakers til en slik.
Som sædvanligt har Vans og Supreme slået folderne sammen. Denne gang om udarbejdelsen af et nyt take på den klassiske Vans Sk8 model, der før eller siden sikkert også har været en del af din skokollektion. Skoen har fået et camo-twist i tre colorways, der kommer på både Sk8-mid og Sk8-high modellen. På trods af at camo peakede år tilbage, synes den stadig cool og aktuel på samarbejdsskoene, der har release idag!
De officielle forhandlere er stadig ikke annonceret, men det burde være muligt at anskaffe sig et eksemplar online. Følg med på Vans’ officiele webshop eller hos Supreme, hvis du ønsker et stykke med camoufleret Supreme x Vans
WuIFr85sfUE1-536x572

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De velklædte danske mænd #2