The Italian Touch: TOD'S åbner butik i Illum

Årets modeikon: 5 gode grunde til at Pharrell løb med titlen

Han er her, der og allevegne. Han er Pharrell Williams – et musikalsk geni og stilikon. I midten marts triumferede musikeren med sin personlige stil, da CFDA  (Council of Fashion Designers of America) annoncerede at Pharrell vil modtage titlen som årets modeikon.
Titlen gives til en individualist, hvis stil har gjort et signifikant indtryk på den internationale populær kultur, og Pharrell kommer hermed i liga med personligheder som Rihanna, Kate Moss, Lady Gaga og Johnny Depp.

Ikke nok med at brillere med sin stil og massevis af originale hits (SKAM JER, FAMILIEN GAYE!), så kan man næsten ikke holde styr på alle de co-labs og andre iscenesættelser på modefronten, som Skateboard P har gjort sig bemærket med igennem de seneste år. Der er naturligvis alle sneakerkreationerne for adidas Originals, jeansprojektet med G-Star Raw, samarbejder med Moncler, Moynat, Uniqlo og rollen i Karl Lagerfelds modefilm om Chanel. Pharrells store engagement i modeverdenen, gør kun titlen endnu mere velfortjent.
I anledning af kåringen, har Esquire fundet fem looks, der manifesterer Pharrell som årets modeikon. Og heldigvis er der blevet udvalgt de aller sejeste, hvor særligt blazere dominerer. Følg med og lad dig inspirere. Jeg lover, at han ikke iklædt den avantgarde hat fra Vivienne Westwood i denne omgang.
Tillykke til Pharrell.

462953238

Kækt og kontrastfyldt mix af smokingjakke og lyse jeans.

463166920

Dobbleltradet denim blazer, jeans og loafers

451570926

En avantgarde blazer, den karakteristiske hat og adidas fodtøj

463087980

Sommersuit i reflective. Uden blitz var sættet gråt

465312006

Iført air tie. Konsekvent og stilrent.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Italian Touch: TOD'S åbner butik i Illum