Armoire d’homme er nomineret til en fornem international pris

Tilbage i efteråret var Armoire d’homme nomineret ved DANSK Design Talent – Magasin Prisen, og nu er der mere hæder på vej til det stærke danske brand, der har Kjetil Aas ved roret – Kjetil som tidligere har været designer hos Norse Projects.
Armoire d’homme er nomineret i talentprisen International Woolmark-Prize, hvor unge designere skal fremmes og hyldes for deres designertalenter, samtidig med at kendskaben til australsk merinould skal øges. Merinould fra Woolmarks er en stor del af AW15 kollektionen hos Armoire d’homme, hvilket har medført nomineringen.
Armoire d’homme er nomineret i menswear-kategorien, hvor der skal battles om store præmier imod brands som Harmony fra Frankring og CHRISTIAN PELLIZZARI fra Italien. Ikke nok med at vinderen vil modtage et stort økonomisk beløb til at udvikle og finde fantastiske materialer, så vil vinderens brand også blive repræsenteret hos nogle af verdens stærkste retailers, samt få et boost på markedsføringsfronten.
Prisen har tidligere vindere som Karl Lagerfeld og Yves Saint Laurent, så vi kan kun krydse fingre for at Armoire d’homme løber med titlen, og på sigt opnår lidt af den succes som tidligere vindere har opnået!

Den europæiske vinder vil blive fundet i juli måned, og den internationale vinder under et event ved Pitti Uomo i januar 2016.
Vi krydser fingre for Kjetil og hepper alt vi kan på Armoire d’homme.

unnamed1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zara genåbner butikken på Strøget: Her er 8 aktuelle items du kan shoppe i high-street kæden