adidas Superstar: Den ikoniske sneaker tager dig med til verdens storbyer

Solbriller på: Acne Studios er klar med fuld solbrillekollektion

Solbriller på, ta’ dem på! Acne Studios er for første gang klar med en fuld solbrillekollektion, der dropper på det bedst tænkelige tidspunkt. Solen står højt og vi har alle brug for et par lækre shades at gemme os bag. Kollektionen består af fem unisex modeller, der favner bredt, og hvor der i høj grad er fokuseret på farver og former – modellerne kommer i mange colorways.
Iblandt modellerne er der både den klassiske pilotbrille, der sender tankerne tilbage på Tom Cruise i Top Gun, the “mask”, der gemmer hele dit ansigt væk bag UV-glas, og Sigmund modellen, der med sine skarpe og kontrastfyldte former, går som undertegnendes absolutte favorit.
Acnes kreative direktør udtaler følgende om kollektionen “Jeg ville lancere nye styles og forbedre de gamle. Jeg har fundet inspiration i musikbranchen, hvor jeg ligeledes har trukket referencer fra mine rolemodeller. Det er op til forbrugerne at gætte hvem”
Solbrillerne kan allerede fra idag shoppes i både Acnes butik i København og online

Acne-Eyewear-2015-12-718x840 Acne-Eyewear-2015-6-718x840 Acne-Eyewear-2015-3-718x840 Acne-Eyewear-2015-1-718x840 Acne-Eyewear-2015-0-718x840 Acne-Eyewear-2015-4-718x840 Acne-Eyewear-2015-5-718x840

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

adidas Superstar: Den ikoniske sneaker tager dig med til verdens storbyer