Nyt fra urfronten: Diesel Black Gold lancerer deres første ur

The North Face: Revolutionerende dengang, ikonisk nu. The Moutain Jacket er tilbage i nyt format

Mange vil nok forbinde The North Face med outdoor og lange vandreture. Og det er med god grund, for igennem næsten 50 år har mærket leveret innovative og revolutionerende jakker til udendørssport og opdagelsesrejsende. Særligt The Mountain Jacket har været synonym med dette, hvorfor den har været med mange på bestigninger af verdens højeste bjergtinder, samt holdt vovehalsene varme i krævende forhold som hvirvlende vinde og ekstrem is.
I år fylder Mountain jakkerne 30 år, og i den forbindelse har The North Face ønsket at bringen opdagelserne til storbyfolket. The Mountain Jacket er blevet relanceret i nyt format og udtryk, hvor de originale designdyder med logoer i heritage-stil og kontrastfarver ved skuldrene er fastholdt.
Jakkerne har stadig et funktionelt præg, men kan styles på utallige måder, hvilket naturligvis gør dem relevante i mange henseender – også hos jakkesætsbrugerne på en ruskende regnvejrsdag.
Kollektionen er tilgængelig nu.
Skærmbillede 2015-04-24 kl. 16.44.13
CH43W3ZCH43173

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra urfronten: Diesel Black Gold lancerer deres første ur