The North Face: Revolutionerende dengang, ikonisk nu. The Moutain Jacket er tilbage i nyt format

Utroligt, men sandt: Nu kan du surfe i jakkesæt

Det her er næsten for godt til at være sandt. Det er både humoristisk, men samtidig overdrevet sejt. Quicksilver Japan har i samarbejde med agenturet TBWAHAKUHODO skabt verdens absolut vildeste våddragt, der ligner et jakketsæt på en prik. Jakkesættet er lavet i neopren og inkluderer sågar et slips. Og Quicksilver nøjes ikke blot med at udbyde varianten i én version. Tværtimod. Hele tre versioner kommer våddragten i – sort, navy og i en smokingversion.
Hvis ellers bølgerne indbød til surfing i Danmark, ville True Wetsuit være et absolut musthave, ingen tvivl om det! Med dragten har du muligheden for at gå direkte fra kontoret til stranden, og uden tvivl være den sejeste surferdude.
Sættet kan købes på TrueWetsuits.jp til ca. 17.000,-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The North Face: Revolutionerende dengang, ikonisk nu. The Moutain Jacket er tilbage i nyt format