Wood Wood F/W15: Et smugkig på 70'er vibes og stilfuldt sportsgear

W1 fra Wilkens: Kufferten til feinschmekeren

Drømmer du også om at spankulere rundt i verdens lufthavne med den absolut flotteste og mest luksuriøse kuffert? Nu har du mulighed for at opgradere din rejse på 1. klasse med en eksklusiv vintage-klassik kuffert W1 Suitcase fra Wilkens. Hvad end du skal til modeuge i Milano, ferie på Seychellerne eller har forretningsaftaler i New York, så vil dit kuffertgame være det absolut vildeste med denne kuffert. Designet er tidsløst, materialerne er enestående og håndværket er solidt, hvorfor denne kuffert vil danne en luksuriøs ramme for din rejse.
Wilkens er et nyt dansk luksusbrand, der i høj grad henvender sig til feinschmeckere, trendspotters, aficionados og first movers, som ønsker at rejse på eventyr med stil.
Idéen til kufferten kommer fra den danske idémand Michael Wilkens, der i samarbejde med den argentiske designer Mauro Bianucci og amerikanske lædersmed Ryan Motley, har udarbejdet en luksuriøs sag, hvor der er kælet for materialer, design og detaljer.
W1 carry-on handler om meget mere end transport af tøj og accessories. Ingen er ens, og W1 Suitcase fortæller din historie på farten. Den fuldender den individuelles rejsestil, og løfter håndbagage op på et helt nyt niveau” fortæller stifteren af Wilkens, Michael Wilkens.

W1 kan bestilles og designes på www.wilkens.com til en ca. pris på 22.000.
W1 Brown_3 W1 brown_productshotW1 brown_entre

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wood Wood F/W15: Et smugkig på 70'er vibes og stilfuldt sportsgear