Dagens anbefaling: Jubilæums skjorte fra Dover Street Market & Stussy

CFDA Awards: Pharrell, Kanye, Thom Browne og alle de andre

Tidligere på ugen løb CFDA (Councin of Fashion Designer of America) Awards af stablen, hvor den amerikanske fashion elite var samlet for at hylde branchens bedste. Her skulle blandt andre stilikonet Pharrell Williams modtage titlen som årets modeikon. Titlen blev givet til en individualist, hvis stil har gjort et signifikant indtryk på den internationale populær kultur, og du kan se lige her, hvorfor netop Pharrell løb med prisen.
Pharrell var dog ikke den eneste, der var  i fokus på aftenen. Se de mest karakteristiske look fra den røde løber nedenfor.

pharrell-374x572thom-390x572Det bød blandt andet på en farvestrålende vinder i form af Pharrell, der for alvor formår at sætte humør på sin påklædning. Thom Browne i den typiske uniform – black tie og shorts.

475548798_master-1-392x572 fat-jew-368x572
Tom Ford i et typisk strømlinet sort suit, og aftenens højdepunkt i form af plørefuld eller skæv The Fat Jew i seersucker, LV bag og naturligvis en flaske rosé i hånden.

jacobs-381x572 kimye-366x572  Klassisk Marc Jacobs og Kim + Kanye

quinto-381x572vic-and-ovadias-382x572Et skarpt eksemplar på en navy tuxedo båret af Zachary Quinto og The Ovadias i en afslappet med cool udgave med white tees og Jordans.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens anbefaling: Jubilæums skjorte fra Dover Street Market & Stussy