Mix & Match #1

Så vildt var det da S.T.Valentin afholdte modefest

I lørdags holdte S.T.Valentin modefest, og det var vildt. Ukendt Kunstner åbnede den musikalske fest efterfulgt af en oplagt Morten Breum, der fik Godsbanen i Århus til at gynge i mere end 1 1/2 time. Herfra skal der lyde et kæmpe applaus til de århusianske initiativtagere. Der er kommet en lille film ud af det, der meget godt illustrerer hvor vildt det rent faktisk var. Se den her, og husk iøvrigt at tjekke den Århusianske butik ud. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mix & Match #1