100 års herremode på 3 minutter

PLAY COMME des GARCONS: Nu med hjerter af guld

PLAY COMME des Garcons er klar med subtile fornyelser på deres efterårskollektion.  Det karakteristiske hjerte, som de fleste genkender, får nemlig ny kulør på et udsnit af brandets t-shirts. På deres splinternye “Gold Heart” kollektion, der inkluderer t-shirts i faverne hvid, sort, grå og navy, har det lille hjerte på venstre bryst fået gyldne toner. Er man på udkig efter en dyr t-shirt, kan den allerede nu shoppes hos Dover Street Market til $90.
comme-des-garcons-play-gold-heart-tshirt-1-1260x840 comme-des-garcons-play-gold-heart-tshirt-2-1260x840 comme-des-garcons-play-gold-heart-tshirt-3-1260x840 comme-des-garcons-play-gold-heart-tshirt-4-1260x840

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 års herremode på 3 minutter