Soullands efterårs-og vinterkollektion er gået online

COMME des GARCONS SS16: Legesygt og brugbart

Det er altid et inspirerende bekendtskab at følge med i COMME des GARCONS kollektionslanceringer. Det japanske brand, der har den avantgarde kreatør Junya Watanabe ved designroret, har netop offentliggjort deres lookbook for foråret-og sommeren 2016. Og det er en virkelig chic kollektion med utallige brugbare elementer og tidsløse silhuetter.
Kollektionen er sprængfyldt med skarpe skjorter i hvide og blå toner, ligesom dekonstrueret overtøj og blazere fylder meget. Størstdelen af kollektionen er spicet op masser af patchwork, der iøvrigt også er Junya Watanabes kendetegn når han designer i eget navn. Kollektionen domineres at lyse og lækre toner, men sort er der også passende mængder af. Det er legesygt og lækkert, men samtidig også yderst brugbart.
Kollektionen vil ramme butikkerne sidst på året, og det kan du med god grund se frem til.comme-des-garcons-homme-2016-spring-summer-collection-1 comme-des-garcons-homme-2016-spring-summer-collection-3 comme-des-garcons-homme-2016-spring-summer-collection-4 comme-des-garcons-homme-2016-spring-summer-collection-7 comme-des-garcons-homme-2016-spring-summer-collection-8 comme-des-garcons-homme-2016-spring-summer-collection-9 comme-des-garcons-homme-2016-spring-summer-collection-10 comme-des-garcons-homme-2016-spring-summer-collection-11 comme-des-garcons-homme-2016-spring-summer-collection-21 comme-des-garcons-homme-2016-spring-summer-collection-22

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soullands efterårs-og vinterkollektion er gået online