Ugens ønskeseddel: 5 ting du kan købe lige nu! - #1

Ralph Lauren SS16: Klassiske klæder i en moderne kontekst

Trends og tendenser har det med at udvikle sig over tid, men heldigvis afviger traditionsrige Ralph Lauren ikke fra rødderne i deres SS16 kollektion. Kollektionen emmer nemlig af heritage, hvor klassiske og succesfulde ingredienser fra tidligere kollektioner er blevet opdateret og har fået et moderne og cool twist.
Kollektionen består af et herligt udvalg af forskellige blazere og jakkesæt, ligesom chinos og slips leder tankerne hen på et mere preppy og sporty univers.
Kollektionens styling er interessant og byder på alt fra sweatpants kombineret med en herringbone blazer, til et fuldt denim suit. Slipset er samtidig gennemgående alt imens loafers i læder udgør størstdelen af fodtøjet, og det er naturligvis et plus.
Glæd dig til at kollektionen rammer butikkerne ved juletid, men lad dig allerede nu inspirere af de klassiske klæder i en moderne kontekst.

Polo-Ralph-Lauren-2016-1 Polo-Ralph-Lauren-2016-5 Polo-Ralph-Lauren-2016-7 Polo-Ralph-Lauren-2016-12 Polo-Ralph-Lauren-2016-16 Polo-Ralph-Lauren-2016-20 Polo-Ralph-Lauren-2016-21 Polo-Ralph-Lauren-2016-24 Polo-Ralph-Lauren-2016-intro-1-670x447

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens ønskeseddel: 5 ting du kan købe lige nu! - #1