Guiden til Pocket Squares: Fuldend dit outfit på et splitsekund

EYTYS har udstyret AW15 kollektionen med galoscher. Og det fungerer!

Svenske EYTYS eksperimenter med nye teknikker i deres efterårs/vinterkollektion, der netop har ramt handlen. Det svenske brand, der efterhånden er gledet ind som favorit hos mange, har inkorporeret nye teknikker på efteråret-og vinterens fodtøj alt imens den karakteristiske overdimensionerede sål er fastholdt. Flere af skoene er udstyret med galoscher og produceret i vandafvisende tekstiler , der hjælper dig med at holde skoene rene og tørre – også i det grå og våde efterårsvejr. Det er fandeme smart, og understreger blot hvor aktuelle og smarte EYTYS er! Som en ekstra nyhed forsøger brandet sig også med tasker – både totes og backpacks, men også andre accessories. Hele kollektionen kan købes hos EYTYS.
eytys-2015-fall-winter-collection-108
eytys-2015-fall-winter-collection-100eytys-2015-fall-winter-collection-102eytys-2015-fall-winter-collection-103eytys-2015-fall-winter-collection-104eytys-2015-fall-winter-collection-105eytys-2015-fall-winter-collection-107eytys-2015-fall-winter-collection-111eytys-2015-fall-winter-collection-112

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guiden til Pocket Squares: Fuldend dit outfit på et splitsekund