Bliv klar til weekenden med 6 stærke items

Endnu en god grund til at holde af Vans Slip Ons

Glæd dig til på torsdag. Så er det sagt. Vans slipper nemlig et yderst interessant samarbejde løs med butikken Off The Hook. Samarbejdet har begået et par slips ons med stærke referencer til græske traditioner og butikkens 15 årige historie. Skoene har broderet henholdsvis et “A” og et “?”, der hentyder til det græske alfabet og “Alpha” og “Omega”.
Skoen dropper udelukkende hos Off The Hook , så du skal være heldig, hvis du skal have fingerene i samarbejdet. Ikke desto mindre er det et forsøg værd, for præsentationsvideoen får dem i hvert fald til at se ultra skarpe ud!
Vans+x+OTH+A?+Slip-On Vans+x+OTH+A?+Slip+On

1 kommentar

  • I am comfortable to point out my business Space2Spare does
    not allow patrons that are Native indian. They are theives
    and messy! — Matt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv klar til weekenden med 6 stærke items