PreppyBeast.com inviterer til fest på Sunday i samarbejde med TID Watches og Wardrobe 19

GANT lancerer sub-brandet “Diamond G”

Idag lancerer GANT mærkets største kampagne nogensinde, der både byder på et nyt og sofistikeret logo, men også en kollektion af skjorter, der vil blive præsenteret under New York Fashion Week. Kollektionen med navnet “Diamond G” hylder det amerikanske mærkes traditioner indenfor kreationer af skjorter, og samtidig er det endnu et step mod målet om at blive verdens førende livsstilsmærke i 2020.
Kollektionen byder på afslappede såvel som mere formelle oxford skjorter med de naturlige preppy referencer, der kendetegner mærket så godt. Farveskalaen bevæger sig fra de klassiske hvide og blå farver til gul og lyserød. Om kollektionen udtaler Christopher Bastin, GANTs kreative direktør, følgende:
The GANT Diamond G shirt repræsenterer essensen i fortiden og fremtiden samlet i et enkelt produkt. Når vi designer, elsker vi at holde fast i rødderne. Kunderne køber ikke bare en skjorte, de køber en livsstil”

Skærmbillede 2015-09-03 kl. 16.32.43Skærmbillede 2015-09-03 kl. 16.32.56

På trods af skjortens enkle og klassiske udtryk er der noget ekstravagant over kampagnen og produktet, som GANT’s CEO, Patrick Nilsson, beskriver fremragende: “Skjorter er essentielle hjørnesten i alle moderne mænds garderober, og i vores tilfælde er skjorten derfra hvor vi kommer. Vi har lavet skjorter siden 1949”
GANT har i forbindelse med lanceringen allieret sig med tidligere Ivy League studerende, som portrætteres og karakteriseseres ved kampagnens slogan “They changed the word. Not the shirt”

Oxford skjorter kan man aldrig få for mange af, og hos GANT finder man måske markedets bedste af slagsen. Tag et kig på relanceringen af det historiske mærkes visuelle identitet. Diamond G kollektionen kan købes lige her.

gantny

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PreppyBeast.com inviterer til fest på Sunday i samarbejde med TID Watches og Wardrobe 19