Denim: Tendensen, der aldrig går af mode.

Acne Studios lancerer en kollektion af accessories

I morgen sender svenske Acne Studios en ny kollektion af eksklusive unisex accessories på gaden, hvor fokus er rettet mod de små ting, der gør hverdagen lidt lækrere. Kollektionen kommer til at byde på blandt andet punge, kortholdere, covers til iPhones og iPads og andre godter, der hører sig hjemme i garderoben. Farvepaletten omfavner alt fra hvid til sort samt orange og burgundy, der går perfekt i spænd med efterårets tendenser. Alle produkterne er eksklusivt fremstillet i Italien.
Som ekstravagant service sørger Acne for, at man i flere butikker har muligheden for at personalisere sit accessorie med typografi fra den amerikanske kunstner Jack Pierson – den lækre service vil ligeledes gå online senere på året.
Priserne på kollektionen vil være fra 700,- – 3200,-
Acne-Accessories-Fall-2015-00-960x640 Acne-Accessories-Fall-2015-02-960x640 Acne-Accessories-Fall-2015-10-960x640

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim: Tendensen, der aldrig går af mode.