RETROSUPERFUTRE AW15: Futuristisk og psykedelisk

S.T. Valentin lancerer eksklusivt collab med denimbrandet K.O.I

I Århus finder du S.T.Valentin – en af Danmarks absolut mest inspirerende og trendsættende multi-brand butikker. I marts satte butikkens grundlæggere gang i projektet “A Gentlemans Collab”, hvor de designede og udviklede to tasker i samarbejde med RAINS. Dengang lovede S.T.Valentin crewet, at konceptet var kommet for at blive. Og som alle ved, holder en gentleman, hvad han lover. Derfor har S.T.Valentin kastet sig over et nyt projekt, der vil blive lanceret i starten af oktober. Sammen med det hollandske denimbrand K.O.I, har butikken designet et par sorte slim fit jeans, hvor fokus er blevet rettet mod pasform og slidstyrke imens kvaliteten er i top. Samarbejdet værner derudover om det enkle udtryk, hvor diskrete detaljer supplerer det enkle og minimalistiske udtryk som et par sorte jeans bør have.
KOI
Hele mantraet omkring “A Gentlemans Collab” er eksklusivitet, og derfor er de sorte jeans kun blevet lavet i 100 eksemplarer, der alle er nummerede. Og om bukserne skulle blive udsolgt på 10 minutter, så understreger S.T.Valentin at bukserne ikke vil blive reproduceret.

Men hvorfor blev det netop K.O.I. og sorte jeans, der blev næste projekt i rækken af co-labs? Det spurgte jeg butikkens to grundlæggere, Nikolaj Valentin og Steffen Larsen, om:
“A Gentlemans Collab handler for os om at vise hvem i modeverdenen, vi mener, har den helt rigtige tilgang til faget. Det handler ikke om hurtige penge eller halve løsninger, men om respekt og nøjsomhed. Alt det, der gør, at vi kan række varerne over disken med god samvittighed. K.O.I. er – næsten bogstaveligt talt – kvalitetet helt ind til benet. Ingen smutveje, ingen smarte løsninger, bare godt gammeldags håndværk og en forståelse for de facetter, et par gode jeans skal have”
AcGv_X-5iWzT13HPLbFshaECuMqoW4uvDlpdeEqU9GA SBuBT7bSZMdfvC2X1xMIjoJovFcV3KG3kQxRn2UiS9w,kIdZdHPA_iKEailCDL_y2jPV1G_fndcrE5pndNoBMT4,GxP5Qhye7P0xTkorLmHsS4P9f5oNI8rR9a-WH7bBFMUnbkTHUw7_b1gJvCT_ldQvPF360_xdnlEYvRcNgXgii4

Med afsæt i lanceringen afholder S.T.Valentin naturligvis en fest, der tematiserer denim. Der vil være masse af rock’n’roll, håndbajere og en afslappet stemning, når festen løber af stablen i første weekend i oktober. Og jeg skulle hilse og sige at S.T.Valentin altid formår at hoste nogle seriøse festivitas. Sidst kiggede MORTEN og Ukendt Kunstner forbi. Det var insane og så nogenlunde sådan her ud. 

Læs mere om eventet her: www.facebook.com/events/303662396470742/

Vi ses i Århus til masser af denim og gode vibes.
ueYMWVr5c2KDrBJTKE3SQnpNYfdjQXNQcAJUN6mbd4g,zHCpQP5Zhv70u4vxpglKZZsi4FQvkTHGx9qM42gfrQk,vO2NKvkMCbjUsEC1rCTpKAMYPS0GIdZXhjhxEBuJ2A0 X0PEvlCXmi5-K9i8Ra43r9pHsUy18cUMmv90zgeMeYI,HeCyAbqPpDixTINMEujSUt7PXIRMPjK4EGPQ26NBVdo,sl2S1UrnJ2aSr5jpwSugNHhjmhqN6ZFZaRX3SKPYYVQ,F2N_usuiO5-R71AJnjwE6HX4fhn5mML7RedNL5RI6mc

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RETROSUPERFUTRE AW15: Futuristisk og psykedelisk