Gant Rugger SS16: Nålestriber, lysetoner og et helt nyt univers

Parisisk chicness hos Commune de Paris AW15

Franske Commune de Paris har netop sendt lookbook’en til efterårs-og vinterkollektionen på gaden. Kollektionen omfatter en bred vifte af stærke bomberjakker, jakker med brede kraver i bedste 70’er stil, brune toner og en snært af rødlige elementer. Universet er indbegrebet af parisisk chicness, og fungerer samtidig som en stærk og aktuel formidler af tidens største tendenser. Lad dig inspirere af de gennemførte looks i den inspirerende lookbook, og skulle selve kollektionen have interesse, kan den købes på brandets website, og forhandles endvidere hos danske forhandlere som Dr. Adams. 
commune-de-paris-fall-winter-2015-lookbook-2-960x640commune-de-paris-fall-winter-2015-lookbook-3-960x640 commune-de-paris-fall-winter-2015-lookbook-4-960x640 commune-de-paris-fall-winter-2015-lookbook-5-960x640 commune-de-paris-fall-winter-2015-lookbook-6-960x640

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gant Rugger SS16: Nålestriber, lysetoner og et helt nyt univers