Nu er den her: H&M x Balmains lookbook

Ugens ønskeseddel: 7 ting du kan købe lige nu #9

Det er igen blevet tid til ugens ønskeseddel, der hver uge præsenterer dig for en nøje udvalgt portefølje af stilfulde og aktuelle items, der kan shoppes lige nu. I denne uge skal vi et smut forbi et samarbejde mellem et dansk brand og en rapper, der sætter fokus på trafiksikkerhed. Derudover skal vi se nærmere på rejseguides, et praktisk element, efterårets måske fedeste jakkesæt og meget mere.
Lad os komme igang.

1. – Soulland Hue til ca. 400,-
Soulland har allieret sig med Kesi om en ny kollektion, der forener god stil med et godt formål. Sammen med Codan og Børneulykkesfonden har Soulland og Kesi lavet det velgørende samarbejde, der har som formål at oppe sikkerheden i trafikken.
Kollektionen består af 8 styles, der alle har reflekterende elementer på sig. Udover at være en del af en større sikkerhedskampagne, vil Kesi også bruge kollektionen under hans efterårsturné, hvor de reflekterende elementer vil skabe en fed effekt på scenen.
Jeg vil gerne sikkert igennem den mørke tid, og hvorfor så ikke gøre det iklædt et stilfuldt element som denne hue?
Skærmbillede 2015-10-17 kl. 08.08.27 Skærmbillede 2015-10-17 kl. 08.10.22

2. – Nike sneakers til 1081,- 
Den gode gamle Nike Court klassiker har fået nyt liv. Japanske Fragment Design har i samarbejde med Nike opdateret den ikoniske style og givet den en aktuel brun sål og en fed navy kulør.
Skærmbillede 2015-10-17 kl. 11.36.31

 

3. – Bruuns Bazaar jakkesæt til 4200,-
Danske Bruuns Bazaar har lavet et af efterårets fedeste jakkesæt i salt’n’pepper kombinationen – perfekt til de kolde dage. Kombiner det med brogues og skjorte, eller for et mere rock ‘n’ roll’et look med t-shirt og Chelsea boots som Bruuns Bazaar selv har stylet det med i deres lookbook.
das18984b5277-0999-1

4. – Moncocle Travel Guide: New York til 129,- 
Monocle laver uden sammenligning de bedste rejseguides til både kultur, mode og design. I august besøgte jeg London, hvor Monocle guidede mig til de fedeste steder i byen.
Nu går turen forhåbenligt snart til NY, og derfor skal bogen naturligvis på ugens liste.  Hvis du også har i sinde at tage til the city that never sleeps, bør du helt sikkert også investere i bogen.
gestalten-verlag-new-york-monocle-travel-guides-9783899555752-multigestalten-verlag-new-york-monocle-travel-guides-9783899555752-multi (1)

5. – London Undercover paraply til 600,- 
Du kan ligeså godt indstille dig på at det altid regner i Danmark så snart kalderen melder oktober og november. Invester derfor i en lækker og stilfuld paraply, der sætter prikken over i’et på en våd regnvejrsdag. Med et eksemplar fra London Undercover, kan du hurtigt komme til at ligne en velklædt engelsk jakkesætsbærende mand spankulerende på Oxford Street i London.
Goods_march_14_274_sort_grandeGoods_march_14_274_sort_grande

6. H&M skjorte til 249,- 
H&Ms trendlinje byder på en super cool skjorte med ekstra længde, der nemt kan kombineres med sæsonens vigtigste farver.
hmprod (1) hmprod

7. – Frenn frakke til 3.500,-
Vi slutter listen af med den eneste frakke du behøver til vinteren. Frenn er finsk og har netop indledt deres fokus på det danske marked. Materialerne er udsøgte, snittet er smalt skåret og looket er helt perfekt.
203Pekka_grey_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er den her: H&M x Balmains lookbook