H&M x Balmain preview: Det havde jeg på

Ugens ønskeseddel: 12 ting du kan købe lige nu #10

Det er blevet tid til ugens ønskeseddel, der hver uge præsenterer dig for en nøje udvalgt portefølje af stilfulde og aktuelle items, der kan shoppes lige nu. I denne uge skal vi selvfølgelig et smut forbi Yeezy. Det blev ugen, hvor den gode Kanye West lancerede Yeezy kollektionen, der på alle måder er ALT for dyr. Alligevel har jeg fundet plads til et enkelt item. Derudover byder listen på to inspirerende coffee table books, vintersikre sneakers fra New Balance, et samarbejde mellem Mads Nørgaard og Magasin og meget mere.
Lad os komme igang.

1. Terry Richardson bog til 999,- 
Terry Richardson er en af verdens sejeste modefotografer. Du kender ham måske for hans simple, men super fede og kantede modefotografier, som igennem de seneste mange år har været en dominerende del af branchen. Nu kan du erhverve dig den perfekte coffee table book, der viser fotografens arbejde med både mode, men også mere personlige fotografier. Intet mindre end perfekt at bladre igennem imens du nyder kaffen.
rizzoli-terry-richardson-volumes-1-2-portraits-and-fashion-9780847846061-multi-terrys-worldrizzoli-terry-richardson-volumes-1-2-portraits-and-fashion-9780847846061-multi-terrys-world (1)

2. Yeezy Trenchcoat 
Ingen liste uden et enkelt piece fra Yeezy-kollektionen, der netop er blevet sluppet løs. Priserne er insane, og de fleste items referer kraftigt til homeless-chicness i form af det slidte og ødelagte udtryk, der karakteriserer kollektionen.
Det er dog lykkes mig at finde en trenchcoat, der har noget at byde på. Samtidig understreger den endnu en gang at camo-trenden aldrig dør!
Frakken pris er derimod helt til grin. 16.500. Ja, du læste rigtigt. 16.500 kroner for en frakke med Yeezys aftryk. Dét kræver sgu et passioneret hypebæst at købe denne sag, men skal nogen sætte en frakke til den pris, er det selvfølgelig Kanye West.
Skærmbillede 2015-11-02 kl. 08.46.11kanye-west-adidas-yeezy-season-1-sense-8_nugmyt

3. Han Kjøbenhavn frakke til 4500,-
Fra én frakke til en anden. Han Kjøbenhavns bud på en vinterfrakke er en kende nemmere at komme i nærheden af. Med inspiration fra den klassiske militærfrakke og en assymmetrisk lukning, tilfører Han deres karakteristiske særpræg til en ellers grå uldfrakke.
Capture-One-17731_grande han-ss15-webshop-uniform-coat-F2_grande

4. Weekend Cph t-shirt til 400,- 
Det københavner-baserede brand Weekend Cph giver dig den perfekte pendant til en klassisk rullekrave. Med komfort som en t-shirt, design som en rullekrave, og den perfekt smalle pasform over armene, er du godt stilet. Helt monokromt er brandets signaturlogo blevet trykt på trøjens ærmer, men på en måde, der ikke gør det larmende.
Senest har jeg selv testet den under en smoking-jakke ved Omegas gallepremiere på den nye James Bond, og det fungerede rent faktisk!
Skærmbillede 2015-11-02 kl. 07.54.51Skærmbillede 2015-11-02 kl. 08.48.03

5. Mads Nørgaard x Magasin morgenkåbe til 499,- 
Forestil dig at vågne op som den vildeste chef på en afslappende weekendmorgen. Du iklæder dig den ypperste komfort, og går ud og fifler med din morgenkaffe. Sådan får du det med Mads Nørgaards seneste samarbejde med Magasin. Sammen har de skabt en luksuriøs morgenkåbe, der selvfølgelig har det københavnske modehus’ signaturstriber på sig.
56099653416995609965341699_back

6. New Balance Sneakers til ca. 700,- 
N
ew Balance har langsomt sat kursen mod en stærkere position på sneakermarkedet, og brandets seneste udspil underbygger bestemt denne position. Med New Balance “RevLite” og dens veldesignede uldne overdel, kan du holde varmen i sneakers hele vinteren igennem. Og hvem vil ikke gerne rende rundt i sneakers hele året rundt?
11214912_5917625_1000 11214912_5917629_1000

7. Asos Chelsea Boots til 478,- 
Selvom det kunne være lækkert med sneakers året rundt, kan vi ikke komme uden om en god støvle. Den klassiske Chelsea Boot i ruskind står stærkere end nogensinde før, og er den eneste støvle du behøver, for at være ligeså cool som Kanye, Asap Rocky og alle de andre. Sammen har de indgået en pagt om, at støvlen i ruskind er the shit for tidenASOS har lavet en cool, men prismæssigt overkommeligt bud.
image2xxl image3xxl

8. Hornskov Hat til 3000,- 
Chelsea støvlerne kan du passende kombinere med en hat fra den danske hattemager Hornskov. I en lille kælder på Christianshavn sidder den stilfulde hattemager og kreerer Danmarks fedeste og mest unikke hatte. Senest har Hornskov lavet et mindre udspil til Wardrobe 19, hvor du blandt andet kan shoppe denne fine brune fedora.
Skærmbillede 2015-11-02 kl. 08.11.20 Skærmbillede 2015-11-02 kl. 08.11.46

9. Max René ur til 1750,- 
Tidligere på ugen kunne jeg fortælle om relanceringen af en dansk designklassiker. Max René er tilbage på urmarkedet med designs under eget navn. Det er i første omgang blevet til en kollektion af ure til både mænd og kvinder, hvor udtrykket er clean, minimalistisk og yderst skandinavisk. Hvad end du er på udkig efter et hverdags-eller dressur bør du rette blikket mod Max René.
GENTS_steelcase_blackmeshband_whitedial_grande maxrenewatches-ss-white-black_a9aafc12-35ec-4bd8-bd65-0b5ff1e572bd_grande
10. The Kinfolk Home bog til 399,- 
Endnu en coffee table book. Denne gang med afsæt i interiør. Bogen fokuserer på intentionelle og smukke hjem, og besøger 40 af slagsen – både topmoderne lejligheder og små hytter. Det er blevet til en lang række fangende interviews og fotografier, der på alle måder inspirerer.
the-kinfolk-home-1_books_storm_3the-kinfolk-home-1_books_storm_3Skærmbillede 2015-11-02 kl. 08.55.57

11. Tom Wood Ring til 2600,- 
Der er noget coolness over en herrering med en sort onyx-sten. Din morfar eller farfar gik sikkert altid med en om fingeren, og netop dét gør i min optik ringen fed!
Norske Tom Wood har fortolket den klassiske ring, og givet den et mere moderne udtryk. Det er blevet ret sejt.
Tom-Wood-Jewellery-Intro-6-960x576

1 kommentar

  • Wow, incredible weblog format! How lengthy have you been running a blog for?
    you made running a blog glance easy. The whole glance
    of your site is excellent, as well as the content material!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M x Balmain preview: Det havde jeg på