Ugens ønskeseddel: 12 frakker, jakker og andet overtøj. #12

H2O vækkes til live

Gør dig klar til et comeback af kaliber. Jeg tør roligt sige et uventet comeback.
Et af 80’erne og 90’ernes dominerede sportsbrands, H2O, har nemlig igangsat et bemærkelsesværdigt togt tilbage til en række udvalgte modebutikker landet over.
H2O har indgået et samarbejde med S.T.Valentin, og sammen skal de to parter igen gøre H2O interessant for den yngre generation.

Overrasket?

Personligt var jeg i hvert fald MEGET overrasket, da nyheden kom mig i hænde. For H20, der mest af alt er kendt for deres badesandaler i sportsbutikkerne, var måske ikke den mest oplagte spiller på markedet. Og dog. For med designsamarbejder med Stine Goya og Henrik Vibskov er man hjulpet godt på vej, og når dette bliver opfulgt af et interessant idégrundlag og en cool lookbook, må man sige, at H2O har igangsat en interessant rebrandingproces.
8mfY99JGbo5iriGJbGFK0sYSGyFg6L4NWGrlJ2YixMU,QsOuYiBVrP42iCRsSJjVocLT68MYvldQp_k4Yd8PtE8,uHcentQBKxZGRwPZjA4RUMlo815p2B9qDS_t_LS4hLg,pnLFhnqv_Oc1S-W2rueapQNUagd2p7iytwlzqI6I3k4

Nu er det bare op til Steffen Larsen og Nikolaj Valentin fra S.T.Valentin, at få de unge med på vognen.
Nikolaj Valentin udtaler herom: “H20 er på mange måder et stykke danmarkshistorie. For os er der masser af nostalagi forbundet med mærket” Og Steffen Larsen følger op. “H20’s helt klassiske badesandal kan ikke være mere rigtig, end den er lige nu”.

H2O---stvalentinshop h2o-stvalentinshop7STtdF0telM0PS30d68ps0CUU8vUnpgNLAmNrBNGSMM,IAEj22nRMw7ET0w1VLnq3-FtNWZDulydnh5XxY7iHTE,cQzwL0Q6hYBE_0xUd2JWU4-vCbuCw6Cpa4lB_fHcVvg,5WehJdBY4TLmomRfaMflodW7b8MHbl0_LKMy1PR9geo,ra3Qhuw6tbl03YDT-QaK1XgTAmE8WAMvFB2LqWYP0qYTJzOvlXsOdHRvozYDINXNS_d30vQdIGFfIY8SPaBWpY,RgbLyeb5lbYr-V4m5DQPyFqaeiKQmfq7AtdpjwhaPc0,DgSRaU7FweUCWNfIUTsLI8Okp86KCIyoOBaD0Aq4WEw,KnBKyX6sGcLg-Q_T9OUR-YxzGvW6OVEY505d-lFUUpM,Oq8Ov2U0GkYhOxNUalSBo5bxdv1WO7ZiPVy4XcehmJs– Mine favoritter fra kollektionen

Med den “nye” kollektion på gaden, der er inspireret af klassikere, samt flere designsamarbejder i pipelinen, tegner alt godt for det danske brand, der med et stærkt team i ryggen bevæger sig ind på helt nye markeder.

Er du klar på at hoppe i et stykke H2O?
Shop kollektionen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens ønskeseddel: 12 frakker, jakker og andet overtøj. #12