Inspiration til julens festivitas: 1 blazer, 4 looks

AN IVY Lancerer Ny Kollektion Af Lædervarer

Det er igen blevet tid til lidt ananas i egen juice. AN IVY, som jeg er en del af, udvider produktporteføljen med luksuriøse italienske lædervarer.
Siden lanceringen af AN IVYs første slips tilbage i 2013 har missionen været klar. Vi vil være den danske mands foretrukne accessories-brand. I bestræbelserne på dette lanceres det nye tiltag The AN IVY Travel Kit.  Første del af The AN IVY Travel Kit byder på lædervarer i form af to kortholdere og en pung i henholdsvis brun og sort grynet læder og dertilhørende detaljer i guld.

“The AN IVY Travel Kit” handler om at kreere et eksklusivt travel kit til den moderne og kvalitetsbevidste mand på farten.

Og vi er utrolig stolte af at kunne præsentere en helt ny produktkategori i AN IVY-regi. Vi har lavet den pung og de kortholdere, som i vores optik er de absolut sprødeste vi kunne forestille os. Vi har forenet kvalitet og æstetik, og glæder os vanvittigt til at skyde Travel Kit-serien igang. Glæd jer!

Kollektionen kan shoppes på AN IVY.com nu. 
VICTORJONES7733 VICTORJONES7736 VICTORJONES7737

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til julens festivitas: 1 blazer, 4 looks