A$AP Rocky går sammen med GUESS

GUCCI AW16: Mandens beklædningsetik udfordres

Det bliver legesygt, androgynt og alt andet end kedeligt, når Gucci i sensommeren sender deres AW16 kollektion på gaden. Igår præsenterede det italienske brand en AW16 kollektion i Milano, der ligger så uendeligt fjernt fra den danske mands beklædningsmentalitet.
Når det er sagt, bød kollektionen på et befriende og farvestrålende budskab, der får alle til at glemme de monokrome og sikre looks, der har præget modebilledet gennem mange år. Gucci tør om nogen at tage chancer, og det faktum blev for alvor understreget. Ikke nok med at pangfarver var repræsenteret i massevis, så kom den kreative designer Alessandro Micheles kærlighed til dyr og tegnefilmsfigurer også til udtryk. Flere steder var Snoopy og Peanuts  repræsenteret på beklædningen.

_GUC0071 _GUC0161 _GUC0253 _GUC0325

Udover den hidsige farvepalet, bød kollektionens referencer også på alt fra den moderne cowboy til den modige slipsedreng. Naturligvis var 70’erne også i fokus, imens patchwork, frynser, satin og oversize ligeledes var integreret i stor stil.
Men beklædningen var ikke alt, showet viste også, at Gucci er en varm fortaler for, at mandens hånd skal udstyres med ringe en masse. Smykker er ikke længere kun for kvinder.

_GUC0991 _GUC0453 _GUC0621_GUC0745

Skal vi afslutningsvis vende blikket mod kollektionens standout piece, må det siges at være den efterhånden ret så debaterede loafer med pels. Senest rockede ASAP Rocky den under London Collections:Men, og nu kommer den i en ny version.

Det kræver sin mand at vove sig ud i Gucci beklædningsunivers. Men uanset hvad, bør den modige designlinje anerkendes.

gucci-10-things-10– Den nye loafer.

asap-lcmasos-mw-dd-article-ootd-398x500-asap-rocky– Gucci loafers på ASAP ROCKY.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A$AP Rocky går sammen med GUESS