11 tendenser du skal kende: Modeugerne AW16

Kanye launcher Yeezy Season 3 og nyt album ved samme event

“I am a God”. Sådan lød det, da Kanye West for år tilbage udgav albummet Yeezus. Og der må være noget om det. Manden er i hvert fald guddommelig når det kommer til at skabe hype omkring sig selv og alt hvad han foretager sig. Nu er Yeezy klar til at trumfe sig selv igen, igen. Sæt kryds i kalenderen den 11 februar – under New York Fashion Week. Her kommer Kanye til at slå flere fluer med et smæk, når hans enormt hypede samarbejde med adidas Orginals, Yeezy Season 3,  vil blive præsenteret, samtidig med at hans 7. album Swish dropper. Det storslåede event/modeshow/koncert kræver naturligvis de bedste rammer, og kommer selvfølgelig til at gå ned i verdens mest kendte arena; Madison Square Garden. Hvor ellers?
Igennem de seneste dage har det været muligt at købe billetter til arrangementet. De er blevet revet væk, men heldigvis er Kanye West folkets mand, hvorfor flere biografer verdens over vil streame det storslåede event.

Det giver hvis god anledning til at afslutte med en strofe fra et af Kanyes nye udspil “Yeezy Yeezy Yeezy, I feel so accomplished”

season3poster

3-Kanye-West-for-Adidas-Ready-to-Wear-Spring-2016

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 tendenser du skal kende: Modeugerne AW16