Bruuns Bazaar AW16 Shearling

Won Hundred AW16 og det stærke fodtøj

Danske Won Hundred åbnede modeugens første dag med et smugkig på AW16-kollektionen. Her er baren sat umådeligt højt på beklædningsfronten, såvel som på fodtøjet. Jeg tog et nærmere kig på sidstnævnte, der byder på lækkerier uanset smag og præferencer. Når Won Hundred byder indenfor på AW16-kollektionen kan man både ty til de minimalistiske sneakers, de rockede støvler og de meget markante cowboystøvler, der sender et statement af dimensioner.  Der er mildest talt masser at se frem til.

IMG_0817
FullSizeRender (9)  FullSizeRender (8) FullSizeRender (7) FullSizeRender (6)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bruuns Bazaar AW16 Shearling