colette og Dr. Martens giver 1461'eren polkaprikker.

Se hvad Polo Ralph Laurens AW16 byder på: Stadig preppy!

I sidste uge præsenterede Ralph Lauren endnu en efterårs – og vinterkollektion 2016. Denne gang for Polo Ralph Lauren, som de fleste nok forbinder med Ralph Lauren brandet. Kollektionen blev fremvist under New York Fashion Week på brandets hovedkontor på Madision Avenue, og her blev man budt på masser af lækkerier, der varmer en preppy-suckers hjerte.
Naturligvis var kollektionen præget af et helt klassisk aspekt, der hylder essensen af Polo. Det betød at kollektionen bød på ikoniske pieces som dobbeltradede blazere med guldknapper, Fair Isle Sweaters, fremragende 3-piece suits og duffle coats iblandt meget andet.

“Hvad der interessant for mig lige nu, er traditionalismens nye look. Det er en autentisk måde at klæde sig på med et individuelt twist, der netop er grundlaget for mit Polo-brand. Det er sejt, selvsikkert og dresset uden at miste letheden og originaliteten” sagde Ralph Lauren efter præsentationen.

Kollektionen vil være opbygget omkring toner af navy, oliven og grå samt vintage favoritter, der forenes med nutidige klassikere, hvor unikke detaljer og en dynamisk styling understreger den særlige DNA og historie, der kendetegner Polo Ralph Lauren.  Her vil fortid altid møde fremtid. Samtidig må man nok en gang bifalde Ralphs herlige fortolkning af amerikansk sportswear, hvor eksempelvis skjorter med kontrastfarvede kraver og slips aldrig kommer til at blive for meget eller for pænt – såmænd heller ikke hvis det sammensættes med et 3-piece suit.

Tak til Polo Ralph Lauren for at minde os om, at at være preppy stadig er mindst ligeså aktuelt i efteråret-og vinteren 2016.

Mandatory Credit: Photo by Joe Schildhorn/BFA/REX/Shutterstock (5586381bj) Models in presentation Polo presentation, Fall Winter 2016, New York Fashion Week, America - 12 Feb 2016Mandatory Credit: Photo by Joe Schildhorn/BFA/REX/Shutterstock (5586381bf) Models in presentation Polo presentation, Fall Winter 2016, New York Fashion Week, America - 12 Feb 2016Mandatory Credit: Photo by Joe Schildhorn/BFA/REX/Shutterstock (5586381cd) Models in presentation Polo presentation, Fall Winter 2016, New York Fashion Week, America - 12 Feb 2016Mandatory Credit: Photo by Joe Schildhorn/BFA/REX/Shutterstock (5586381cp) Models in presentation Polo presentation, Fall Winter 2016, New York Fashion Week, America - 12 Feb 2016Mandatory Credit: Photo by Joe Schildhorn/BFA/REX/Shutterstock (5586381cn) Models in presentation Polo presentation, Fall Winter 2016, New York Fashion Week, America - 12 Feb 2016

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

colette og Dr. Martens giver 1461'eren polkaprikker.