Jordan 11 fra Space Jam gør comeback

Ugens Ønskeseddel: 9 Sprøde Sneakers

Det er blevet tid til ugens ønskeseddel, der uge efter uge præsenterer dig for en nøje udvalgt portefølje af stilfulde og aktuelle items, der kan shoppes lige nu. Denne uge står igen i sneakerens tegn.
Listen byder blandt andet på releases fra prominente navne som Raf Simons og Nike, ligesom den klassiske Stan Smith gør comeback.
Lad os komme igang. 

#1 – adidas x Raf Simons hos AndSneaks til 2250,- 
Igennem flere sæsoner har samarbejdet mellem Raf Simons og adidas Originals været uundgåeligt når snakken er faldet på eksklusive og hypede sneakers. Særligt Ozweego-modellen har taget stjernestatus, og den er heldigvis også i sortimentet i SS16 kollektionen. Igen bærer modellen præg af at være et samsurium af farver, der i enhver anden kontekst ville være way too much. Men når Raf Simons sætter sit stempel og design-touch på skoen, så opstår magien.
Modellen er allerede launchet flere steder, og udsolgt igen, men danske AndSneaks giver dig mulighed for at købe skoen i morgen, 29.2.16, når butikken launcher hvad der bliver en af årets meget ombejlede sneakers.

adidas-x-raf-simons-ozweego-2---core-blackdark-brown-box-705x705x80

#2 – Eytys til ca. 1800,-
Det blev samtidig ugen, hvor Eytys slap deres interessante designsamarbejde med den sydafrikanske kunstner Esther Mahlangu løs. Dét samarbejde har resulteret i to sko, der byder på æstetik af høj kaliber. Skarpe farver, geometriske former og smukke broderier fra den 80-årige kunstners kreative univers pryder skoene, der kommer i en grå og sort colorway.

eytys-doja-mahlangu-cloud-1

#3 – Our Legacy til ca. 2499,- 
Svenske Our Legacy deler uden tvivl vandene med denne markante og sporty silhuet. Ikke desto mindre har vi at gøre med en innovativ og veldesignet sneaker, der i min optik er virkelig svedig – ligesom alt andet Our Legacy foretager sig pt..

Skærmbillede 2016-02-28 kl. 12.13.36

#4 – Rick Owens hos Støy til 3600,-
Hvis du skal have en seriøst high-top, bør dette – dog alt for dyre – bud fra Rick Owens overvejes.
Et stærkt og højprofileret designer-alternativ til de mere klassiske og langt billigere high-top canvas sneakers.
Prisen taget i betragtning, kræver det dog en seriøs connoisseur før skoen skal klikkes hjem.

drkshdw_1111_black_v_1_1

#5 – adidas Originals Stan Smith hos Wardrobe 19 til 850,-
Stan Smith er sneakeruniversets svar på en evergreen. Siden lanceringen i 1971 har den hvide tennissko været cool. I 2014 blev den efter flere år i stilhed relanceret, og det vakte begejstring hos de fleste. To år efter er den stadig aktuel selvom hypen dog ikke længere er på samme stadie.
Med Stan Smith går du aldrig galt i byen.

Skærmbillede 2016-02-28 kl. 12.28.34

#6 – Et Al Design til 1099,- 
Da franske AMI præsenterede brandets AW16 kollektion under Paris’ modeuge tidligere på året, blev der sat en fed streg under at sneakers med velcro bliver cool igen. Den tendens har danske Et Al Design heldigvis allerede taget til sig, og forårskollektionen byder blandt andet på en version i slangeskindsinspireret ruskind.
Skærmbillede 2016-02-28 kl. 12.33.46

#7 – adidas Ultra Boost til 1400,- 
Hvis først du har haft et par på fødderne, så får du aldrig lyst til at tage dem af igen. Og heldigvis er den funktionelle løbesko blevet anerkendt i modebranchen og kan idag betragtes som en yderst aktuel sneakers. Adidas er for nyligt kommet med forårets colorways, hvor du blandt andet finder denne grålige, hvide og råhvide sag.

adidas-ultra-boost-grey-offwhite-01

#8 – Soulland til ca. 1500,-
Bliv sommerglad med denne multifarvede sneaker fra danske Soulland.

Skærmbillede 2016-02-28 kl. 12.44.48

#9 – Nike Mayfly hos Rezet til 979,-
Vi slutter ugens liste af med endnu en lancering. Ligesom adidas x Raf Simons Ozweego kan erhverves fra i morgen, så slipper Nike også et interessant udspil løs natten til mandag, 29.02.16 kl. 00.00.
Den komfortable Mayfly-model vender tilbage. Også denne silhuet var skabt med udgangspunkt i løberen. Men heldigvis er sneakeren endnu federe på gadeplan.

nike-mayfly_602x478c

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordan 11 fra Space Jam gør comeback