I briller fra Kaibosh

Rick Owens og adidas teamer op igen

adidas, brandet med de 3 striber,  bliver ved med at manifestere deres førende position, når snakken falder på sneakers. De løbende samarbejder med high-fashion designere fortsætter, og nu kan adidas præsentere SS16 samarbejdet med Rick Owens. Samarbejdet byder vanen tro på overdimensionerede futuristiske sneakers, hvor signaturen med markante to-delte såler er det dominerende element ved silhuetten.
Foråret byder på 4 nye colorways, hvor en orange og grøn model står ud fra dét vi tidligere har set. Derudover kommer modellen også i to monokrome colorways, sort og hvid, der er de typiske farver for designeren.

Skoene befinder sig i den tungere økonomiske ende, men er man en sucker for fashion og statement-sneakers,  kan de blandt andet købes hos andSneaks og her.

adidas-by-rick-owens-2016-spring-summer-tech-runner-1
adidas-by-rick-owens-2016-spring-summer-tech-runner-5
adidas-by-rick-owens-2016-spring-summer-tech-runner-4 adidas-by-rick-owens-2016-spring-summer-tech-runner-3 adidas-by-rick-owens-2016-spring-summer-tech-runner-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I briller fra Kaibosh