Svensk minimalisme og japanske fodtøjs-kundskaber: Eytys lancerer sandaler

Danmarks mest eksklusive webshop til mænd: Idag åbner Care of Carl

Jeg tør roligt vove den påstand, at Danmarks måske absolut fineste og mest ekslusive webshop til mænd slår dørene op idag. Byd velkommen til Care of Carl, der siden 2010 har været et svensk modemekka og nu endelig er at finde på (virtuel) dansk grund. Webshoppen byder på et inspirerende univers, hvor velklædthed er alfa omega, og hvor kvalitet overstråler alt.

Lad mig indledningsvist tegne et billede af Care of Carls univers; forestil dig italiensk elegance på the great wall ved Pitti Uomo, en preppy amerikaner iklædt klassisk amerikansk sportswear med club blazer og khaki chinos, eller en svensker på gaden i Stockholm, hvor absolut intet er overladt til tilfældighederne.
Care of Carl tilbyder netop en kombination af enkelt nordisk design, traditionelt britisk håndværk, italiensk elengace og preppy-stilen fra USA.
Udvalget er udsøgt, bredt og yderst selekteret, hvor både velkendte og klasssiske såvel som moderne og unge brands optræder i porteføljen.

20160315-Danmark

Historien om webshoppen begyndte i den svenske by Borås, et historiskt centrum for svensk tekstilindustri og handel.. Her havde shoppens to grundlæggere igennem længere tid efterspurgt en online-butik med et udvalg af høj kvalitet. Og forretningsidéen udsprang da netop også af dette. Mænd, alle steder i Sverige, skulle have muligheden for at købe det tøj som grundlæggerne selv efterspurgte. Naturligvis online.
I begyndelsen bestod sortimentet af omkring 20 nøje udvalgte Nordiske og internationale varemærker, og siden da har hele universet taget fart og byder idag på en bred skare af brands.

Dét lidt specielle navn, Carl of Carl, kommer fra en dybt forankret idé om omsorg. Navnet afspejler den service og kvalitet som kunderne af webshoppen bliver præsenteret for, og det giver sig til kende i alle processer – fra udvælgelse af brands til eksekveringen af kundernes bestillinger. Og hvem er så denne Carl, der optræder i navnet? Det er kort og godt Carl-Henning Källqvist og Karl Gustaf Rudholm, selskabets grundlæggere, som begge har navnet Carl til fælles.

Handlavede-sko20160314-Italienska-Avdelningen

I anledning af webshoppens åbning, har jeg taget et kig på det luksuriøse udvalg og fundet de 5 pieces som jeg aller helst vil shoppe på åbningsdagen.

#1 – Gant Rugger Blazer til 3599,- 
Jeg har været forelsket i denne statement-blazer siden jeg så den for første gang. Gant Rugger afviger en anelse fra rødderne i denne sæson, og har blandt andet spicet brandets preppy univers op med denne patchwork-blazer, hvor kontrasterne får frit spil. Den kræver mod, men er i min optik helt forrygende.
Skærmbillede 2016-03-16 kl. 22.13.05 Skærmbillede 2016-03-16 kl. 22.13.12

#2 – R.M. Williams boots til 3699,- 
Alle bør have et par Chelsea-boots i garderoben af en vis kvalitet. Og hvor kigger man så hen efter dem? Man skal naturligvis overveje at investere i et par fra R.M.Williams. Jeg er gået med den lyse version i ruskind, men ønsker man en mere diskret model findes den også i mange andre farver og materialer. Under alle omstændigheder snakker vi om en støvle, der vil holde forevigt (hvis du selvfølgelig passer på dem).
Skærmbillede 2016-03-16 kl. 22.13.22 Skærmbillede 2016-03-16 kl. 22.13.43

#3 – Oscar Jacobsen suit til 3598,-
Vi går varmere tider i møde og det indbyder til at kaste sig ud i friskere og lysere farver, når der igen skal drikkes Rosé. Oscar Jacobsen byder på et afslappet suit i khaki, der står mindst ligeså skarpt til sneakers og t-shirts som til slips og håndlavede lædersko.
Skærmbillede 2016-03-16 kl. 22.14.01Skærmbillede 2016-03-16 kl. 22.14.13

#4 – Tiger of Sweden denimjakke til 1599,-
Forårets måske mest essentielle go-to piece er en lys denimjakke. Tiger of Sweden har lavet et sejt eksemplar, der også gerne må sættes sammen med matchende jeans.
Skærmbillede 2016-03-16 kl. 22.14.22Skærmbillede 2016-03-16 kl. 22.14.22
#5 – Orlebar Brown skjorte til 1599,-
Det er nok gået op for de fleste at finanskrisens indvirken på modebilledet for længst er ovre. Det er helt okay at springe ud i vildere valg igen, og med særligt 70’erne og 90’ernes dominans i modebilledet lige nu, er der lagt op til at give den gas.
Med Orlebar Browns skjorte kommer du til at få masser af fart på, alt imens det Hawaii-inspirerede print giver anledning til at drømme om varmere himmelstrøg og velsmagende drinks.

Skærmbillede 2016-03-16 kl. 22.14.45 Skærmbillede 2016-03-16 kl. 22.15.13

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svensk minimalisme og japanske fodtøjs-kundskaber: Eytys lancerer sandaler