Kærtegnelsen af hypebæstet: Supreme x Stone Island SS16

Svensk minimalisme og japanske fodtøjs-kundskaber: Eytys lancerer sandaler

Hvis jeg skal være helt ærlig, så hader jeg sandaler, klip-klapper og alt der inkluderer bare fødder. Men med Eytys’ nyeste initiativ er jeg nødsaget til at æde mine ord. I det mindste en smule. Det svenske sneakermærke har igennem de seneste måneder udvidet porteføljen gevaldigt med nye silhuetter, og nu kommer en sandal, der forener den svenske minimalisme med japanske fodtøjskundskaber. Sandalen, der vil operere under navnet “JoJo”, er skabt sammen med det japanske familieforetagende og footwear studio Gion Naito, der har eksisteret siden 1875 og må anses som en af landets mest prestigefyldte sko-atelierer . Kollektionen byder ialt på tre japansk-inspirerede modeller, hvor den asiatiske vibe blandes med Eytys karakteriske sål i kork.

Så, hvis du absolut skal vise fødderne frem når vejret indbyder til det. Så står Eytys klar med en model, der rent faktisk er ret dope.
Sandalkollektionen vil lande på Eytys site inden længe.

eytys-gion-naito-sandal-collaboration-01-1200x800 eytys-gion-naito-sandal-collaboration-02-1200x800 eytys-gion-naito-sandal-collaboration-03-1200x800 eytys-gion-naito-sandal-collaboration-04-1200x800 eytys-gion-naito-sandal-collaboration-05-1200x800

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærtegnelsen af hypebæstet: Supreme x Stone Island SS16