Ugens ønskeseddel: 9 skjorter der larmer

Stjæl stilen: Jaden Smith for British GQ

Han har senest skabt furore med sin optræden i Louis Vuittons forårskampagne for modehusets womenswear. Men i British GQ’s netop udsendte ‘Style Issue’, er han igen tilbage i de maskuline klæder, hvor det understreges at Jaden Smith er The Fresh Prince of The Future.
Stylet af Luke Day står den tidligere Karate Kid skarpere end nogensinde før.

Særligt ét look overstråler de andre og berør samtidig en bred palette af tidens største tendenser. Iklædt Louis Vuitton fra top til tå, kun afbrudt af Rick Owens sneakers og forskellige smykker, viser Jaden Smith og Luke Day, hvordan det sporty og formelle kan forenes til perfektion. Hvem havde nogensinde forestillet sig at et silkeslips og et par futuristiske sneakers fra Rick Owens kunne fungere sammen? Nok det færeste. Men det kan de altså, ligesom shootet også viser at guld-og sølvsmykker sagtens kan bæres sammen.
Big Up til hele British GQ.
Dog skal du nok ikke indstille dig på, at Jaden Smith ikke kan spottes i androgyne klæder igen. Jaden Smith er nemlig yderst kønsbevidst og har stærke holdninger til hele polemikken. Hovedpersonen udtaler i magasinet.

“Jeg føler at folk er forvirrede over kønsnormerne….  Jeg siger egentlig bare, at jeg aldrig har set den store forskel kønnene imlemmen. Jeg kan ikke se herre-og dametøj. Alt jeg kan se er bare bange mennesker og mennesker, der er komfortable og hviler i sig selv” 

810810

Luke Day havde oprinde stylet Jaden Smith i følgende high-end klæder: 
Bomberjakker, bukser, skjorte og slips, alt fra Louis Vuitton. Sneakers af Rick Owens for adidas. Halskæde af Jade Jagger. Armbånd af Shamballa Jewels. Ringe af Paul Smith og Gucci.

Nedenfor kan du finde min fortolkning af looket.

Untitled
   // Bomber: Armoire d’Homme, 3500,-  // Skjorte: NN07, 699,-  // Bukser: Acne Studios, 1565,-
  // Slips: AN IVY, 349,- // Ring: O.P Jewellery, 1378,- // Halskæde: O.P Jewellery, 484,-
// Armbånd: Topman, ca. 100,- // Sneakers: Rick Owens for adidas, 3400,- hos andSneaks.

810

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og lad os for god ordens skyld tage et kig på Jaden Smiths optræden i Louis Vuittons womenswear-kampagne.

2FCB59F500000578-0-image-a-5_1451926951884

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens ønskeseddel: 9 skjorter der larmer