Stjæl stilen: Jaden Smith for British GQ

Bliv ekspert på jakkesættet med Michael Hainey x Premium by Jack&Jones

Premium by Jack&Jones er klar med et højprofileret samarbejde, der hylder jakkesættet, dets alsidighed og utallige stylingmuligheder. Samarbejdspartneren er i denne omgang den velklædte GQ-redaktør og forfatter Michael Hainey. Sammen har de to parter begået kampagnen The Well-Dressed Rebel, der byder på fire videoer og en række billeder. Heri viser Mr. Hainey sine udvalgte pieces fra Premium by Jack&Jones SS16 kollektionen og ikke mindst, hvordan du kan style dem så du bliver en velklædt rebel.
Og om nogen må Mr. Hainey anses som en ekspert på området. Altid klædt i blazerjakker og strikkede slips, er han et konsekvent stilikon, der aldrig afviger fra sit stilmæssige DNA.

“Jakkesættet er det ultimative blanke lærred, og herudfra kan manden skabe sine egen unikke stil. I en periode, hvor de fleste unge mænd ligner hinanden, er suitet en måde, hvorpå man kan bryde ud af flokken. Intet er mere rebelsk end at være velklædt” udtaler Michael Hainey.

Kampagnen falder på et velvalgt tidspunkt, hvor jakkesættet mere end nogensinde før kan sættes ind i et bred udsnit af kontekster – formelt såvel som uformelt.

Tjek kampagnen ud nedenfor og shop Michael Haineys valg her.

JJPR_2016_4_Hainey_03a_portraitJJPR_2016_4_Hainey_15a_2_BW_CAMP

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjæl stilen: Jaden Smith for British GQ