Acne Studios SS16-fodtøj byder på noget for enhver smag

NBRO Runnin Crew i Nikes nye løbegear

København er en dejlig by, og det handler om at udnytte byens potentiale til fulde. Det ved de hos NBRO runnin crew; en løbeklub med passion for sneakers og sociale sammenkomster.
Løbeklubben blev opstartet for fem år siden med omkring 50 medlemmer. Idag møder mere end 500 løbe-og sneakerglade københavnere op hver uge. Selv kalder medlemmerne af klubben deres sammenkomster for urban running, og selvom det handler om det sociale, så handler det bestemt også om hastighed og hårdhed. Nike har taget en snak med løbeklubbens co-founder,  Jacob Ørholm,  og samtidig udstyret løbeklubben med den nye “Midnight Pack” – perfekt til løbeklubbens mange løbeture i den københavnske måneskin.

Why_I_Run_NBRO_8_hd_1600

“Min filosofi er, at løb skal kombineres med dit hverdagsliv, og ikke kun fordi du vil tabe dig. Det skal være en balance mellem flere ting, og det er et problem for 20-30 årige i København, fordi de kun løber rundt om søerne og ikke møder folk. Hos NBRO løber man, og så møder man mennesker og har det sjovt sammen. Kombinationen er vigtig. Vi vil ikke “tabe” byen. Folk spørger os, hvorfor vi ikke bare løber ud på landet. Men vores største præference er det kulturelle liv. Og så har vi altid en stor fest efter vi har løbet” 

Why_I_Run_NBRO_6_hd_1600  Why_I_Run_NBRO_15_hd_1600

Tjek Nikes Midnight Pack ud her, og skulle NBRO runnin crew friste dig, kan du læse meget mere lige her. 

Why_I_Run_NBRO_1_hd_1600

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne Studios SS16-fodtøj byder på noget for enhver smag