Reebok overgår sig selv: Samarbejder med BEAMS

6 af sæsonens sejeste caps

Trends kommer og går, men baseball-cap’en forbliver evigt aktuel. Det faktum er igennem de senere sæsoner blevet manifesteret mange gange. For cap’en med den runde skygge er ikke længere kun forbeholdt det afslappede og mere streetede look.
Uanset hvad du iklæder dig, kan du pifte looket op eller redde en dårlig hårdag med en baseball cap – også hvis du er jakkesætstypen.

Jeg har samlet 6 af de fedeste baseball caps på markedet lige nu. Vi starter hos danske BLS.

#1 – BLS HAFNIA Vulcano til 599,- 
Min absolutte favorit lige nu kommer fra BLS. Brandet har fortolket den klassiske sorte baseball cap, og givet den små subtile detaljer, der gør cap’en ret unik. Med en quiltet overdel og skygge i ruskind får den den perfekte kombination af minimalisme og seje detaljer.
vuclano-front-510x700vulcano-back-1111-510x700

#2 – AMI til 599,- 
Franske AMI byder på en sommerlig babyblå fortolkning af baseball cap’en, der ganske enkelt kræver en sun kissed kulør i ansigtet for at fungere. Men får man lidt farve i kinderne, er AMIs bud en klar favorit – særligt på grund af de broderede detaljer, hvor AMIs franske rødder også kommer til udtryk.
cap-ami_ami_headwear_storm_1 cap-ami_ami_headwear_storm_2

#3 – Armoire d’ Homme til 350,- 
Med rødder i høj kvalitet og skandinavisk minimalisme,  designer Armoire d’Homme luksuriøs beklædning, der også skaber opmærksomhed hos nogle af verdens fineste retailers. I SS16 kollektionen har Armoire en navy baseball cap med, der nemt kan bruges med bomberjakken, jakkesættet og skjorten.
ODA_ARMOIRE_DHOMME_SS16_46220_RGB_Low-334x500 ODA_ARMOIRE_DHOMME_SS16_46306_RGB_Low-334x500

#4 – Fuck Art Make Tees til 250,- 
Med et simpelt koncept, der byder på hættetrøjer, t-shirts og caps med statement slogans, har F.A.M.T slået igennem på den internationale scene med retailers som Storm og colette på stockist listen. Med citatet “Notice Me” vil du stensikkert blive bemærket med denne cap.
cap-fuck-art-make-tees-7_fuck-art-make-tees_headwear_storm_2 cap-fuck-art-make-tees-7_fuck-art-make-tees_headwear_storm_3

#5 – BLS HAFNIA Fontana til 399,- 
Endnu et dope eksemplar fra danske BLS i sæsonens måske vigtigste farve; army grøn. Med quiltet overdel og skygge i læder, går detaljerne heller ikke ubemærket hen.
Skærmbillede 2016-04-18 kl. 17.20.42 Skærmbillede 2016-04-18 kl. 17.20.52

#6 – Maison Kitsuné til 632,- 
Maison Kitsunes bud på en cap ligger sig måske mere i det klassiske snapback-univers. Men hvis man giver skyggen et buk, vil den helt sikkert være pænt svedig med den seje læderdetalje bagpå.
651688_mrp_in_l651688_mrp_bk_l

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reebok overgår sig selv: Samarbejder med BEAMS