On my Feet: Casper And The Beast Vincitore Low

Wood Wood lancerer denimkollektion

Selvom denim aldrig har været helt væk, har den for alvor manifesteret sin dominerende position i modelandskabet igennem de senere sæsoner. Derfor er det med perfekt timing at Wood Wood på fredag lancerer en denimkollektion bestående af jeans, denimjakker, denimskjorter samt andre godter. Silhuetterne ser ud til at hælde mod de løsere af slagsen, og så kan du minsandten også få fingrene i et par trompetbukser. Er du klar på dem?
Kollektionen vil i hvert fald kunne købes her.

wood-wood-2016-fall-winter-denim-collection-14 wood-wood-2016-fall-winter-denim-collection-13wood-wood-2016-fall-winter-denim-collection-12 wood-wood-2016-fall-winter-denim-collection-8wood-wood-2016-fall-winter-denim-collection-7wood-wood-2016-fall-winter-denim-collection-6wood-wood-2016-fall-winter-denim-collection-4 wood-wood-2016-fall-winter-denim-collection-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my Feet: Casper And The Beast Vincitore Low