Han Kjøbenhavn laver sandaler med Teva

Bliv en Louis Vuitton Don med “Monogram Eclipse”

Enten er man til Louis Vuittons pompøse monogram, eller også er man ikke. Men med det franske modehus’ kommende udspil “Monogram Eclipse” er det svært ikke at lade sig forføre. Det karakteristiske monogram bliver nemlig en kende mere maskulint i de grå/sorte nuancer som kollektionen byder på, og derfor kan du godt begynde at spare op, hvis du i efteråret planlægger at være en Louis Vuitton Don som Kanye var det.

Kollektionen spænder vidt og byder blandt andet på militærstøvler, derby sko, tekniske løbesko og et hav af luksuriøse lædertasker og punge.

Tjek et udvalg af kollektionen ud her, der lander den 15 juli både online og i Louis’ butikker verden over.
louis-vuitton-fw16-monogram-eclipse-collection-25
louis-vuitton-fw16-monogram-eclipse-collection-16
louis-vuitton-fw16-monogram-eclipse-collection-02 louis-vuitton-fw16-monogram-eclipse-collection-04 louis-vuitton-fw16-monogram-eclipse-collection-06 louis-vuitton-fw16-monogram-eclipse-collection-11 louis-vuitton-fw16-monogram-eclipse-collection-15  louis-vuitton-fw16-monogram-eclipse-collection-17 louis-vuitton-fw16-monogram-eclipse-collection-18 louis-vuitton-fw16-monogram-eclipse-collection-20

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han Kjøbenhavn laver sandaler med Teva