H2O genopstår: Campinghabitten er tibage. Og den er cool.

adidas Originals er klar med endnu et hit: NMD_R1 Vintage White

2016 står i adidas NMD’s tegn. For tredje år i træk har adidas formået at skabe en sneaker, der bogstavelig talt dominerer sneakeråret. Den enorme hype har allerede resulteret i utallige lanceringer, og nu står den tyske sportsgigant klar med endnu en version af silhuetten, der helt sikkert kommer til at rangere iblandt sommerens mest eftertragtede, men også mest skrøbelige sneakers. Den nye model kommer nemlig med en hvid primeknit overdel – overdelen, der også har præget de første og mest eksklusive udgivelser – samt den karakteristiske boost sål samt de hvide og blå detaljer på sålen.

Skoen er helt klart en af de absolut fedeste i NMD-sagaen, men hertil kan det diskuteres om NMD-tendensen allerede er blevet malket tilstrækkeligt som følge af de “billigere” og mere tilgængelige udgivelser af silhuetten, der droppede i marts. . Men når det er sagt, skal skoen naturligvis nok blive udsolgt på et splitsekund, når den lanceres hos udvalgte forhandlere den 28 maj.

adidas-originals-nmd_r1-vintage-white-1-1200x800 adidas-originals-nmd_r1-vintage-white-2 adidas-originals-nmd_r1-vintage-white-4 adidas-originals-nmd_r1-vintage-white-6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H2O genopstår: Campinghabitten er tibage. Og den er cool.