Udsalget er igang: 8 fede sneakers til "gode" priser

NikeLab og Roger Federer lancerer kollektion: Hylder Wimbledon og det hvide look

Den traditionsrige tennisturnering Wimbledon er netop skudt igang. Og intet bliver mere stilrent end de hvide klæder, der påkræves af turneringens aktører når de træder ind på det grønne græstæppe. Derfor er det mildest talt fantastisk, at NikeLab som optakt til turneringen har lanceret en eksklusiv kollektion i samarbejde med Roger Federer. Kollektionen er pakket med ALL-WHITE klassiske silhuetter, der ærer turneringens traditioner. I forbindelse med kollektionen har jeg fået fingrene i et interview med Roger Federer, der fortæller om tankerne bag kollektionen.
4ce5d213-41b7-41b0-8c0c-23ab844dd0f7     fc2db042-5166-483d-b783-02be74b080e4

Siger din personlige stil noget om dig?
Helt klart. Det kan være farven, det grafiske design eller snittet i tøjet. Jeg er ret specifik i forhold til hvordan jeg kan lide mit snit i tøjet. I tennis gik vi ret baggy til værks igennem en periode, hvilket jeg elskede fordi det havde referencer til den påvirkning fra basketball som jeg voksede op med. På et senere tidspunkt er jeg gået mere over til et snit, der mere har karakter af tailoring. Og jeg føler vi kan bringe god stil til tennisscenen.

Hvorfor bruger du så meget tid på netop dette projekt?
Jeg blev spurgt af Nike. Et samarbejde af denne karakter, er ikke bare noget man går hen og foreslår hos dem. De har hele tiden en masse projekter. Der er så mange højdepunkter i sport og så mange atleter som de skal fejre. Jeg føler mig bare virkelig heldig, efter alle disse år, at jeg får en mulighed for at samarbejde og innovere i tæt samarbejde med Nike. Det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse.

5d8758fd-f7c8-45c6-95b4-e62f68521ac4

Et gennemgående designtema i din sommerkollektion er de fem prikker, der går igen flere steder i kollektionen. Hvad repræsenterer de?
Da jeg var ung trænede jeg meget med min far, og jeg var virkelig temprementsfuld. Det var en frustrerende faktor for min far, der virkelig ikke kunne lidt at træne med mig når jeg var sådan. Det fortalte han mig en million gange, og på et tidspunkt blev det for meget for ham. Derfor lagde han 5 Swiss Franc til mig ude på træningsanlægget og sagde >> Vi ses derhjemme, jeg gider ikke det her mere. <<. Der sad jeg så på tennisbanens bænk og ventede over en halv time. Jeg troede selvfølgelig han ville komme tilbage, for han havde aldrig efterladt mig på den måde. Jeg gik derefter til tennisklubbens parkeringsplads og så at bilen ikke var der mere. Og vi boede ikke lige rundt om hjørnet. Faktisk tog det 45 minutter at komme hjem. Da jeg kom hjem, var han stadig sur.
Så de 5 Franc symboliserer en helt signifikant brik min karrieres puslespil. De symboliserer betydningen af en god sportsånd.

20147a2c-139f-4f21-9451-d397aa543860

Hvor ser du dig selv og dine fans bære kollektionen?
Jeg ønskede at lave noget som mine fans kan bære hver dag uanset hvor de er. Det handler virkelig om at lave noget, der kan bæres på gadeplan uden at det føles som endnu et stykke sportstøj. Det er nødvendigt, at det har noget ekstra, men at man samtidig kan fornemme rødderne fra tennissporten i beklædningen.

Hvad var særligt vigtigt for dig, da du udvalgte materialerne til kollektionen?
Materialerne er vildt vigtige for mig. Uanset farven, ønskede jeg at bruge Nikes innovative materialer, der er vildt komfortable at have på.
700c5db0-063d-48b3-b72a-b23a26559a4af15135b7-19a9-4657-bab7-07cea7db354d

Tjek kollektionen ud her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalget er igang: 8 fede sneakers til "gode" priser