Det havde jeg på: Suitet i Sand Copenhagen og Triwa

Diesel Black Gold SS17: Mærkets stærkeste kollektion til dato

Bedre sent end aldrig. Jeg bliver simpelthen nødt til at knytte en kommentar til Diesel Black Golds SS17-kollektion, som brandet diskede op under Milanos modeuge i forrige uge.
For sjælendt har Diesel Black Gold været så svedig. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker kombinationen af blå/hvide striber i forskellige materialer på forskellige beklædningdele. Og netop den kombination fyldte en stor del af showet, der var inspireret af Irving Penns sort/hvide billedkollektion i hans bog ?Small Trades?. Fra  1950 til 1951 rejste den Amerikanske fotograf til London, Paris og New York for at fange en stor variation af mennesker foran linsen ? som spændte over for eksempel fiskere, slagtere og skorstensfejere, som alle var klædt i deres arbejdstøj. Den inspiration skinnede tydeligt igennem i kollektionens mange denimelementer, der naturligvis også fyldte en stor del af kollektionen, hvor en kimonoligenede denimjakke var et højdepunkt. Derudover klædte det Diesel at anvende så mange lyse toner til det ellers meget maskuline udtryk.
Big up Diesel Black Gold og deres måde at fortolke den æstetiske arbejdsuniform til manden.
Se mine favoritter fra kollektionen her, der uden tvivl er DBG stærkeste til dato, og tjek den resterende del ud her. 
_LUC3076_LUC3085 _LUC3056 _LUC3037_LUC2978 _LUC2854 _LUC2810_LUC2949

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det havde jeg på: Suitet i Sand Copenhagen og Triwa