Billeder fra mit Copenhagen Fashion Week

Stan Smith er blevet ekstra DOPE – takket være Yohji

Stan Smith-silhuetten er længe blevet malket lidt for meget. Men heldigvis formår adidas Orginals også stadig at holde liv i den med enkelte udgivelser af lidt frækkere karakter. Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af Raf Simons’ fortolkning af skoen, men nu melder en anden stordesigner sig også på banen. Hils på Yohji Yamamoto, der har givet sit typiske Y3-touch til en monokrom version af Stan Smith, der kun afbrydes af en heftig lynlås..  Og lige præcis lynlåsen giver noget nyt og noget kant til den sko, der er så ikonisk, men også lidt for skambrugt.

Skoene kan allerede købes Aphrodite. Tjek den ud.
y-3-stan-zip-01-960x640
y-3-stan-zip-02-960x640

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra mit Copenhagen Fashion Week