Stan Smith er blevet ekstra DOPE - takket være Yohji

Young Thug er ekstra sej når han er i front for Puma

Puma giver den max op for seje ting lige nu. Hver uge er der næsten nyt og godt fra sportsmærket, der ellers længe har haltet efter de store – i hvert fald set fra et modeperspektiv. Puma bevæger sig hele tiden tættere på konkurrenterne. Med Rihanna-kollektioner, Naomi Campell som model, Kendall Jenner og nu en lookbook med Young Thug, der også netop har været med i Calvin Kleins store #mycalvin-sats. Det er så dope, og selvom tracksuitet fra Puma ligger langt fra min hverdagskost rent beklædningsmæssigt, så sender Young Thug så gode vibes, at man faktisk får lyst til at rocke et og sende seriøse 70’er vibrationer.

young-thug-puma-campaign-4 young-thug-puma-campaign-3 young-thug-puma-campaign-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stan Smith er blevet ekstra DOPE - takket være Yohji