Martin Asbjørns AW16 er militærinspireret - og forener stadig streetwear med tailoring

FRI.day med Soulland, Nike SB og Eric Koston –

Da Soulland tidligere på sommeren viste dele af AW16 og SS17-kollektionen i Milano, optrådte ordspillet FRI.day flere steder i kollektionen, ligesom på flere af skoene. Det viste sig senere at være et collab mellem skateren Eric Koston, Nike SB og Soulland. Kollektion bød blandt andet på en jakke (som jeg nærmest ustoppeligt siden sidste fredag, hvor Soulland selv lancerede kollektionen) et suit, flere sko og skjorter samt T-shirts. Og selvom kollektionen nærmest allerede er udsolgt hos Nike, Soulland og online, skal du ikke fortvivle. Der er stadig rig mulighed for at shoppe kollektionen. I denne uge er den blevet lanceret i blandt colette, Dr. Adams og Støy. 

God jagt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martin Asbjørns AW16 er militærinspireret - og forener stadig streetwear med tailoring