Young Thug er ekstra sej når han er i front for Puma

Martin Asbjørns AW16 er militærinspireret – og forener stadig streetwear med tailoring

GQ Britain besøgte den københavnske modeuge og CIFF Raven i sidste uge. Her udpegede det britiske magasin fire danske mærker, der i deres optik er de sejeste lige nu. En umiddelbart svær opgave, da den danske modescene byder på det ene spændende brand efter det andet lige nu. Alligevel overrasker det mig ikke, at Martin Asbjørn optræder på listen. Den danske designer har igennem de senere sæsoner leveret stærke kollektioner på stribe, der forener det bedste fra streetwear med tailoring. AW16-kollektionen, der meget belejligt netop er landet, er ingen undtagelse. De to universer mødes i en miltær-inspireret kollektion, der byder på en ond shearling-jakke, et suit med løst fit, en elegant navy coat og meget andet – alt stylet på den internationale supermodel Mikke Gregers.

Tjek hele kollektionen ud på Martin Asbjørn.
Martin-AsbjOrn-FW16-Campaign_fy4 Martin-AsbjOrn-FW16-Campaign_fy5 Martin-AsbjOrn-FW16-Campaign_fy7 Martin-AsbjOrn-FW16-Campaign_fy8 Martin-AsbjOrn-FW16-Campaign_fy9

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Young Thug er ekstra sej når han er i front for Puma