Akins Collective lancerer baseball caps - monokromt og minimalistisk

På med baseball-cap’en: De 3 bedste lige nu

Baseball-caps bliver bare ved med at dukke op i modebilledet. Det er et faktum, og særligt de danske brands giver deres bud på en række stærke versioner, som man gerne vil teame op med.
Jeg har samlet de 3 stærkeste caps lige nu, der faktisk er alt som du behøver. En sort, en hvid og en armygrøn.
Let’s go.

#1 – Neck, 399 kroner
Neck følger op på tidligere sæsoners succes. Det danske mærke har endnu en gang lanceret den sejeste sorte satin cap. Med Neck broderet på bagsiden samt Inferno broderet på den ene side, disker cap’en samtidig op med stærke subtile detaljer.

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 15.24.19

#2 – Akins Collective, 349 kroner
En direkte afspejling af tvillingerne fra Akins’egen stil. Monokromt og minimalistisk. Og husk din cap ikke altid behøver at være mørk. Test den hvide af med Akins Collective på capens front såvel som broderet på velcro-strappen på bagsinden. It works!
Skærmbillede 2016-08-20 kl. 14.26.42

#3 – BLS, 399 kroner
Militærreferencerne er til at få øje på i modelandskabet lige nu. Også hos BLS Hafnia tror de på den slags referencer og den armygrønne farve, der dog kontrastfyldt brydes af en sort streg ned igennem cap’en.

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 15.30.28

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Akins Collective lancerer baseball caps - monokromt og minimalistisk