Rock din yndlings sodavand - BLS Hafnia lancerer genialt collab med Faxe Kondi

Nike fortsætter athleisure-rejsen med endnu et Ricardo Tisci drop

Sommerens sportslige begivenheder er så småt gået på hæld, men Nike fortsætter med at hylde ‘summer of sports’. Tidligere på sommeren lancerede sportsmastodonten det første samarbejde med Givenchy-designeren Riccardo Tisci, og nu er andet drop langt om længe kommet i handlen.

NikeLabxRT_Training_Redefined_hd_1600

Hvor første NikeLab x RT-kollektion var præget af et monokromt univers, er 2. drop en symfoni af farver, der udmærker sig i en række fine kalejdoskopiske prints. Kollektionen er uden tvivl det stærkeste tøjudspil iblandt de 5 designsamarbejder som NikeLab har begået i ‘summer of sports’-initiativet.

Kollektionen indeholder både sko og tøj, der naturligvis er designet til sporten, men falder perfekt i spænd med athleisure-trenden, hvorfor man med snilde kan rocke det i hverdagen – uanset om det er kontoret, skolen.eller på løbeturen. Hvem vil ikke stå ligeså skarpt som Travis Scott?

Tjek NikeLab x RT ud her.

travis-scott-fetty-wap-showcase-nikelab-riccardo-tisci-1 travis-scott-fetty-wap-showcase-nikelab-riccardo-tisci-3

1 kommentar

  • It’s an awesome article designed for all
    the internet people; they will obtain advantage from
    it I am sure.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rock din yndlings sodavand - BLS Hafnia lancerer genialt collab med Faxe Kondi