NikeLab giver os endnu en Spiridon - tak for det!

Alexander Wang for adidas – langt om længe officielt

I sommers var rygterne glødende. Folk mente, at Alexander Wang ville tilslutte sig adidas’ modeimperium, der allerede nu tæller collabs med Kanye West, Raf Simons, Yohji Yamamoto (Y3), Stella McCartney, Rick Owens og Pharrell Williams.

Og ikke overraskende blev collab’et så offentliggjort under Wang’s show ved New York Fashion Week i weekenden med en unisex-inspireret kollektion.

adidas-alexander-wang-7-1600x1200

Mere overraskende var, at dele af Wangs adidas-kollektion blev sat til salg allerede igår i udvalgte shops i USA. Men ja, det var bare endnu en understregning af see now, buy now-tendensen, der skyller ind over modelandskabet.
Den fulde kollektion lander til foråret, så vi må altså vente lidt endnu.

Èn ting er helt sikkert. Man kan kun bifalde Wangs alliance med adidas. Et godt match for en designer, der i høj grad mestrer det sporty univers.

Ingen ringere end Juergen Teller har skudt en lookbook til Vogue med blandt andet Madonna og Guy Richies søn, Rocco Richie, som kampagnemodel.

Tjek den ud her – den er lige i tidsånden.

adidas-alexander-wang-1-800x1200 adidas-alexander-wang-3-1600x1200 adidas-alexander-wang-5-800x1200 adidas-alexander-wang-10-800x1200

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NikeLab giver os endnu en Spiridon - tak for det!