Betty Boop & I

Esben Bjerre for AN IVY – en hyldest til den klassiske herrebeklædning

I morgen går det løs. Jeg har sammen med min kompagnon, Nikolaj Dylsing, og Esben Bjerre designet en eksklusiv slipsekollektion.
Den er blevet ret sej, synes jeg selv.

Nedenfor kan du læse den officielle tekst. Du kan se lookbooken, der oser langt væk af humor, og naturligvis kampagnevideoen, der hylder de klassiske 50’er traditioner.

esben1

Den danske tv- og radiovært, Esben Bjerre, er kendt for sin klassiske og velklædte stil. En stil, der utvivlsomt rangerer ham iblandt  Danmarks suverænt bedst klædte mænd.
I et nyt designsamarbejde blander Esben Bjerre blod med det danske mærke AN IVY, der ligesom Esben Bjerre selv, omfavner det klassiske herrelook med et moderne twist.

esben2

Og sammen er Esben Bjerre og AN IVY på en mission: De vil manifestere slipset som en beklædningsgenstand, der fortsat lever i bedste velgående. Slipset skal ikke kun være forbeholdt mandens festuniform eller kedelige revisorer. Det ville klæde et stilmæssigt ensformigt dansk gadebillede, at flere turde skæve til mandens klassiske beklædningskonventioner og integrere slipset i hverdagsgarderoben.

Med den mission for øje er designsamarbejdet, Esben Bjerre for AN IVY,  resulteret i 7 eksklusive slips, der henter inspiration i de klassiske, men samtidig tidsløse regiment-slips. Kollektionens design-DNA omfavner endvidere en række små subtile detaljer, der kan vises eller skjules efter behov, hvis man bærer slipset under en blazer. Hvert slips er samtidig lavet i luksuriøse materialesammensætninger, hvilket udødeliggør kollektionen i såvel æstetik som kvalitet.

esben3

Om samarbejdet udtaler Esben Bjerre  » Det har været en virkelig spændende proces at være en del af. Det var meget vigtigt for mig, at jeg ikke bare fik trykt mit navn på nogle slips, men at det faktisk er mig som har siddet og tegnet og været med i udvælgelsen af materialer.«

Og hos AN IVY glæder man sig også over collab’et  » Esben Bjerre har været med os fra day one. Altid støttet vores stil, og så er han indbegrebet af den yngre generation, der stadig tør stå ud fra mængden rent stilmæssigt og hylde den klassiske herrebeklædning..«   siger AN IVY Co-Founder, Nikolaj Dylsing Olsen.

esben4

Og jeg er også glad for det. Meget glad. » Esben ved, hvad der gør et slips aktuelt og tidsløst uden det mister sin historiske charme. Og det skinner tydeligt igennem i kollektionen «.

Hvert slips er limiteret til et begrænset oplag, der eksklusivt forhandles i Consil i København, S.T. VALENTIN i Århus samt online på an-ivy.com. Slipsene koster 499,- pr. styk.

Lanceringen finder sted i Consil den 15. september, hvorefter kollektionen lanceres i S.T. VALENTIN og online den 16. september. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Betty Boop & I